Univerzális tinta ( nyomtatópatronhoz ) okozhat ilyet?
Nos univerzális tintával töltögettem itthon a fekete patronom de konkrétan nem volt ráírva az hogy az enyémhez is jó. Több mint egy évig nyomtattam így hogy után töltögettem aztán fogta magát és elkezdett olajzölden nyomtatni a fekete patron ( egypatronos üzemmódban használtam és csak fekete patron volt benne ) kb 2-3 hétig tudtam még így nyomtatni aztán fogta magát és letiltotta a nyomtatást arra hivatkozva hogy nincs a patronba tinta, de ezzel előtte több mint egy évig nem foglalkozik, és a patron chip resetelése sem működött ( előtte igen, mert annak ellenére hogy engedett nyomtatni üres patronnal de engedett nyomtatni csak dobálta a hibaüzeneteket hogy üres így resteltem párszor kb 1-1,5 év alatt 3-4x reseteltem és kb 70-80 mili tintát nyomtattam el vele ) azt tudom hogy kb biztos hogy nem volt jó hozzá de ennek ellenére szebben nyomtatott az utántöltő tintával mint ami alapból benne volt... szóval szerintetek mi lehetett az oka hogy 1-1,5 év után így döglött be, olajzöld nyomtatás majd teljes blokkolás?...
Jah és HP21XL-es fekete Green utángyártott patron volt...
Ki kell cserélni. Az én HP utángyártott patronomat is töltögettem, vagy 2 évig utána tönkrement. De a gyári is ilyen. Ennyit bírnak sajna.. Pedig tisztítottam kézzel is (elektronikára vigyáztam)
Esetleg megpróbálhatod kiáztatni (vizes ruha az aljára, elektronikához nem érni. Akkor jó, ha tiszta fekete lesz a rongy.
Petya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!