Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gép fejlesztés előtt állok...

Gép fejlesztés előtt állok melyik foglalatú procit válasszam? LGA-1156 vagy LGA-1366? Mi a különbség?

Figyelt kérdés
2009. dec. 25. 10:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

tegnapelőtt 19:55 vagyok :)

kedves 21:23, csak utánanéztem az áraknak :)

de amugy igazad van :) az 1156 tényleg a butitott

processzoroknak van.

kedves kérdező. énis az AMD-t ajánlom mert jóval olcsóbb,

mint az Intel, és ugyanugy nagyon jó :) még várj egy

kicsit, ugyanis az AMD most adja ki a 6magos processzorokat és nagyon nagyon jó áron :)

[link]

tehát 60ezer körül lesz az 1090T még az i7 980 XE 200ezer+ és túl nagy különbség nincs is. én a helyedben egy AM3-s alaplapot vennék és hozzá egy ilyen 1090T-t :) GIGABYTE alaplapokat csak ajánlani tudom, energiatakarékosak, sok példányon már USB3.0 és SATA3.0 van és stb stb :) az Intelt meg sz@rd le szerintem, nem éri meg olyan sokat költeni rá.

2010. ápr. 5. 23:25
 12/15 anonim ***** válasza:
ui.: Inteles vagyok, mégis ez a véleményem. csak pénzkidobás.
2010. ápr. 5. 23:26
 13/15 anonim ***** válasza:

bocs h ennyiszer irok xD idegesit h nem lehet

szerkeszteni a válaszaimat...

na. mint irtam: "az intel sokkal megbizhatóbb és több dologra lehet használni." ezzel meg ne foglalkozz. hüly* voltam :)

2010. ápr. 5. 23:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat sokat segítettetek :) Azt hiszem mégis csak AMD lesz :)
2010. ápr. 10. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:
jó döntés ;)
2010. ápr. 13. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!