Hány °C az ideális processzor hőmérséklet? (amd athlon)
Az, hogy AMD Athlon eléggé hogy is mondjam... Semmitmondó.
Van AMD Athlon, Athlon 64 X2, Athlon II X2, Athlon II X3, és ezek változatai... Pl. Athlon II X3 425, Athlon II X3 435
Jah, a sima Athlon 64 kimaradt, bocsi...:D
Így talán pontosabban lehetne tippelni...:)
"Sima 32bites, 2magos processzorról lenne szó"
Az összes kétmagos Athlon tudja a 64 bitet, szóval jó lenne, ha megmondanád végre hogy milyen processzorod van...
Amúgy Athlon X2 4800+, 55 foknál még soha nem ment feljebb a gyári hűtővel, és ez így ideális is.
Én nem tudom...mint akiknek leépül az agya...MINDENHOL CSAK FOGYATÉKOS KÉRDÉSEKET OLVAS AZ EMBER???
Ha te annyira nem vagy képes hogy leírd a procid modelljét...akkor mit vársz mégis????????????????
Felfogod a dolgot?Vagy így sem érted?Tanuljatok már meg kommunikálni a többi emberrel...
Néma gyermeknek anyja sem érti a szavát...vagy béna gyermeknek anyja veri a f@szát...döntsd el melyik illik rád ebben a helyzetben...
EMnnyi az általános nem tudom de
Nálam az AMD phenom X3 as processzor 20 C szobahőmérsékleten több órás használat után film konvertálás közben sem ment 50 C fok fölé .
Egy régebbi gépemen, Az AMD athlon felment 68 C fokig is miután megadta magát a cooler (ezt észre se vettem), csak utóbb derült ki.
Szerintem amíg nem panaszkodik a gép, addig nem kell foglalkozni a hőmérséklettel.
Nekem egy Mobile AMD Sempron 3300+-os processzorom van, régebbi típusú, egymagos. Ha meghajtom a gépet, még 80 fok fölé is simán felmegy. De engem nem nagyon érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!