Sima egymagos 2,8as intel celeron proci. Nem tudom sehogy sem levenni róla hűtőt, biztos poros és az lehet megoldaná. Nem tudja valaki hogy hogy kell?
2011. jan. 30. 21:49
1/8 anonim válasza:
ha poros akkor fogod veszel egy légsprayt vagy ha van valami autószerelő ismid vagy olyan akinek van kompresszora és azal remekül ki lehet tisztítani
2011. jan. 30. 21:54
2/8 anonim válasza:
Hányas a foglalat? Én S 478-at két hete pucoltam.A bordák teljesen el voltak rakódva a portól.
2011. jan. 30. 21:56
3/8 anonim válasza:
De nem árt a processzor felületét is néha tisztítani éa a hűtőét majd vékonyan bekenni ezüstpasztával.
2011. jan. 30. 21:58
4/8 anonim válasza:
60 fok felett lassan de biztosan károsodik a proci. 60 fok alatt nincs semmi gond.
Én mindenképpen kompresszorral javasolnám kifújni, mivel az tényleg _csak_levegő_, míg a sűrített levegő spray az szar hajtógázas, _kondenzál_ tehát elektronikára életveszélyes!
2011. jan. 30. 22:05
5/8 anonim válasza:
Lehet kapni kimondottan számítógéphez kapható, sűrített levegős spray-t. Az arra van kifejlesztve, biztos nem árt neki, hajtógáz ide vagy oda. Bár a kompresszor mindenképp olcsóbb megoldás.
Az is igaz mondjuk, hogy a port szívni illik, nem fújni. Ennek ellenére még számtech szervizekben is fújják.
2011. jan. 30. 22:39
6/8 anonim válasza:
"a port szívni illik, nem fújni. Ennek ellenére még számtech szervizekben is fújják."
Egy, fújod a port és beszívod? Befújhatod olyan helyre is ahol meg nem lesz jó.Pld a golyóscsapágy golyói közé.
2011. jan. 30. 22:46
7/8 anonim válasza:
Én szétszerelem teljesen a gépet ha tisztítom. Vili hogy a coolert magát leszedem és szívóm (mármint a turbinát).
2011. ápr. 15. 02:16
8/8 anonim válasza:
Én speciel túszelepes punpával tisztítom mert az a legegyszerüb hisz mindenkinek van pumpa a közelbe, ha meg nincs akkor a szomszédnak akad egy :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!