Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Notebook, billetytuzet problem...

Notebook, billetytuzet problema. (windows 7). Help?

Figyelt kérdés

van egy notebookom kulso kepernyore van csatlakoztatva

a notebook nemet billyentyuzet van .. nincs ekezetes betu stb...

vettem egy magyar USB-s billyentyut amihez nincs driver a hivatalos honlapom (logitech) mert az van irva hogy automatikusan hasznalja ha bedugom

sajnos meg mindig nem jo igy arra gondoltam

hogy a notebook-ot lehajtom es mint egy gep nem veszi figyelembe a nemet bilylentyut csak a magyar usb-et

ezt hogy lehetne megoldani

elore is koszonom

2014. ápr. 16. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:
ha a notebook-ot lehajtod akkor nem megy sleep mode-ba? nincs notebook-om, csak amik a kezembe kerultek op rendszer telepiteskor azokbol tudom, nekem is van egy billentyum, evel csak az a helyzet, hogy van rajta plusz gyors billentyuk, de nem mennek csak a programmal, azt meg a win7 nem szereti, igy csak a sima atlagos billentyuk mennek rajta, nallad igy sem megy? feltetlenul szukseg van a plusz billentyukre?
2014. ápr. 16. 17:53
 2/4 A kérdező kommentje:

feltetlenul...

nem megy sleep modba

kihuztam ujra bedugtam de igy se jo

ujrainditanam az egesz rendszert akkor talan sikerulhet ??

2014. ápr. 16. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:
megprobalhatod ujra inditani, de nem hiszem h ez lenne a gond
2014. ápr. 16. 18:24
 4/4 A kérdező kommentje:

sajnos nem jo

hogy lehetne megoldani

fogalmam nincs..

2014. ápr. 16. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!