Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hány RAM slot lehet a notebook...

Hány RAM slot lehet a notebook-omban?

Figyelt kérdés

Van egy ASUS X75VB notebookom. A gyártó honlapján azt írja, hogy 4 GB ram van az alaplapon, és egy slot, amit 8 GB-ig lehet bővíteni. Bővítettem 4 GB-tal, oké.

Utána megnéztem CPU-Z-vel hogy minden úgy van-e, ahogy kell lennie, és ott 4 slotot listáz ki. AIDA64 ugyanúgy 4-et.

Arra gyanakszom, hogy a chipset/processzor támogathatja a 4-et, de a lap nem. Jól gondolom?

2014. ápr. 15. 11:53
 1/4 csacsi2 ***** válasza:

1 Dimm van benne de a program(ok) 4 -et tud kilistázni.

gondolom üresen...Nincs ebben semmi meglepő.

2014. ápr. 15. 12:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Az előző laptopomban 2 DDR2-es sodimm volt és annál csak 2-t listázott ki, szóval talán van benne némi meglepő dolog...
2014. ápr. 15. 12:44
 3/4 csacsi2 ***** válasza:
nekem 2 van és ugyan úgy 4 -et listáz (tudom szétszedtem már párszor). Amit a leírásban írnak az van, ha nem hiszed szedd szét (néha amúgy sem árt kitakarítani)!
2014. ápr. 15. 15:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Tervezem, de még talán nem aktuális (decemberben vettem).
2014. ápr. 15. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!