Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van nekem egy Packard Bell...

Van nekem egy Packard Bell EasyNote TEF5211-BZ-325HG Notebook-om és elég kevés a procim (AMD Dual-Core E-300-as proci) ezért szeretném bővíteni és érdekel hogy lehetséges?

Figyelt kérdés
A gép volt már szervizbe múltéven és akkor azt mondták hogy nem lehet bővíteni csak a RAM-ot. Szóval tényleg nem lehet vagy ha lehet akkor milyenre és mi alapján keresgéljek?

2014. ápr. 16. 13:34
 1/6 Tengor ***** válasza:
Erre a gépre nem szabad költeni, csak pénzkidobás! Gyűjtögess és ha összegyűlik, akkor vegyél egy normális laptopot!
2014. ápr. 16. 13:35
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt most azért írod mert neked volt ilyen géped vagy csak nem tartod rá alkalmasnak a bővítésre?
2014. ápr. 16. 13:39
 3/6 Tengor ***** válasza:
Azért írom, mert a PB elfogadható minőségen aluli, elavult gépeket gyárt. Nem szabad őket megvenni, de ha már voltál annyira tapasztalatlan, hogy megvetted, legalább többet ne költs rá!
2014. ápr. 16. 13:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Tapasztalatlan? Ember nem azért vettem meg mert nem volt tapasztalatom hanem mert erre volt keret. Ha nem tudsz segíteni akkor ne írj.
2014. ápr. 16. 13:45
 5/6 Tengor ***** válasza:

Rosszul fogalmazol: ha nem vagy képes felfogni a segítséget, akkor nem érdemes segíteni.

Nem azért írom, amit írok, mert élvezem, hanem talán akkor legközelebb nem egy ilyen gépbe fektetsz be. Kicsit még teszel hozzá és kapsz egy tisztességesebb gépet. Lehet, hogy persze nem lesz ekkora teljesítménye sem, mint ennek a gépnek, de biztosabb, hogy 2-3 év múlva is leadja azt a teljesítményt és nem csak egy papírnehezék lesz.

2014. ápr. 16. 14:15
 6/6 Tengor ***** válasza:

A CPU egyébként BGA technológiával cserélhető, amihez speciális gép és szaktudás kell.

Elvileg E-350-es CPU belemegy. Nem nagyon találok eladót, E-bayen 6 rugóért látok liciteset. Ehhez még jön a csere ára, ami szintén elég húzós (hirtelen 16 rugóért találtam).

Mondjuk legyünk nagyvonalúak: 20 ezer Ft-ot ráköltesz és nyert magonként 300 MHz.

2014. ápr. 16. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!