Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Minimum mekkora iphone 4s-t...

Minimum mekkora iphone 4s-t érdemes venni, mi alatti tárhelyeset nem érdemes?

Figyelt kérdés

Üdv.

Egy iphone 4s vásárlását tervezem,és érdeklődnék melyik a legkisebb méret amit még érdemes megvenni?

Én úgy gondoltam,hogy a 16-os alá nem szabad adni.

2014. ápr. 11. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:

16-os alá ne menj, mondjuk én a helyedben nem vennék iphonet, főleg 4-et, túlárazott ahhoz képest, hogy mit tud.

Én inkább a Samsung Galaxy S4-et ajánlom.

2014. ápr. 11. 18:01
 2/6 anonim ***** válasza:
En is s 4 ez vettem megérte
2014. ápr. 11. 18:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Én Iphone-t vennék, volt Iphone 3GS-em, most van egy Samsung Galaxy ACE 2-m, de az Iphone sokkal jobb volt.
2014. ápr. 11. 20:22
 4/6 A kérdező kommentje:

S3-am volt,de egy nagy hibája volt...

Android...!

Ezért készülök váltani.

2014. ápr. 11. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Igazad van én is megbántam az Andriodos készülék vásárlását, szerontem vegyél Ipad Minit (én is azt tervezem) és maradjon az S3, mert az jó lesz telefonálni stb. Ipad Mini 32GB jó lesz neked, mert olcsóbb, mint egy Iphone, és van telefonod amivek negy a telefonálás.
2014. ápr. 11. 21:44
 6/6 anonim ***** válasza:

4s-ből már nem kapni 16-ost vagy nagyon nagy mák kell hozzá. Használtan persze lehet venni. A 16GB is elég necces tud lenni, de az alatt semmiképp se vegyél.

Nekünk iPadből van 16-os és kissé szűkös.

2014. ápr. 11. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!