Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért fagy le állandóan a gépem?

Miért fagy le állandóan a gépem?

Figyelt kérdés

Újratelepítettem sokszor. Windows XP-nél menet közben nem annyira fagyadozott, de indulásnál várnom kellett 7 percet amire tudtam kezdeni valamit a géppel(megsúgom a nagyim gépe hamarabb feláll, aztán egy celeron van benne)

Raktam rá Windows 7-et itt gyorsan elindul de közben sokszor lefagy(nincs vírusírtóm, mindig megnézem mit töltök le), pl. az egyik sims 3(complete edition) ami az ismerősömnek jó, menetközben a családkészítőban még, de játék közben is ilyet produkál: TS3.exe has stopped working. Meg ha internetezek fagyadozik, néha 2-3-4-5 percre is. És a Flash Player is sokszor crash-el.

Gépem: AsRock G41M-VS3 R2.0

4GB Corsair ram

Intel Pentium Dual Core E6600 3.06 GHZ

Geforce GT 9800

A processzor hőmérséklete alapállapotban(nem játszok és semmi megeröltetőt nem csinálok): 37 celsius-fok

Alaplap: 35 celsius-fok

CPU 1.Mag: 42 celsius-fok

CPU 2.Mag: 35 celsius-fok

Aux: 40 celsius fok

GPU dióda 40 celsius fok

1,30 GB RAM-ot használ a gép ha egy everest, és a gyakorikerdesek.hu megy.

2014. ápr. 9. 07:14
 1/4 Tengor ***** válasza:
HDSentinel mit mutat a winyó kondíciójára?
2014. ápr. 9. 07:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a tápra gyanakodnék.... milyen is az?
2014. ápr. 9. 07:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Fogalmam sincs miylen a táp, és nagyon bele nézni se tudok sajnos, de tudom hogy nem valami nagy márka.

A HDDsentiel 100%-osnak ítéli a winyót

2014. ápr. 9. 14:37
 4/4 Tengor ***** válasza:
Futtass rajta pár óráig memtest86+-ot és figyeld a hibákat!
2014. ápr. 9. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!