Miért fagy le állandóan a gépem?
Újratelepítettem sokszor. Windows XP-nél menet közben nem annyira fagyadozott, de indulásnál várnom kellett 7 percet amire tudtam kezdeni valamit a géppel(megsúgom a nagyim gépe hamarabb feláll, aztán egy celeron van benne)
Raktam rá Windows 7-et itt gyorsan elindul de közben sokszor lefagy(nincs vírusírtóm, mindig megnézem mit töltök le), pl. az egyik sims 3(complete edition) ami az ismerősömnek jó, menetközben a családkészítőban még, de játék közben is ilyet produkál: TS3.exe has stopped working. Meg ha internetezek fagyadozik, néha 2-3-4-5 percre is. És a Flash Player is sokszor crash-el.
Gépem: AsRock G41M-VS3 R2.0
4GB Corsair ram
Intel Pentium Dual Core E6600 3.06 GHZ
Geforce GT 9800
A processzor hőmérséklete alapállapotban(nem játszok és semmi megeröltetőt nem csinálok): 37 celsius-fok
Alaplap: 35 celsius-fok
CPU 1.Mag: 42 celsius-fok
CPU 2.Mag: 35 celsius-fok
Aux: 40 celsius fok
GPU dióda 40 celsius fok
1,30 GB RAM-ot használ a gép ha egy everest, és a gyakorikerdesek.hu megy.
Fogalmam sincs miylen a táp, és nagyon bele nézni se tudok sajnos, de tudom hogy nem valami nagy márka.
A HDDsentiel 100%-osnak ítéli a winyót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!