Miért fagy le állandóan a gépem?
akármikor játszok vmilyen pc-s játékkal csak úgy randomra befagy a kép és csak újraindítani lehet a gépet. Frissítettem minden ilyen control centert,kezelő,amd programok,átnéztem minden blogkérdést az sem segített,írtam az amdnek ők se segítettek.Hardver testeren viszont vmelyik hardverem megbukott mivel ha az összeset leterheltem akkor hardware failuret írt ki.Bocsánat a rossz fogalmazásért de lefagyás miatt (most a net)újra kellett gépelnem az egészet
MI LEHET A PROBLÉMA?
Egyszerű. Gépet szedd szét, porold ki alaposan. A CPU hűtőt vedd le, takarítsd ki a bordákat, töröld le tükörtisztára (!) a hűtő alját és a cpu tetejét (tehát ne legyen rajta több paszta), majd pasztázd újra és rakd vissza.
Ezt azért írom, mert valószínű, hogy túlmelegedik a processzorod.
Több dolog is okozhatja.Ezeket mind LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE ki kell zárni,szűri,a következőképpen:Ez okozza? Igen vagy nem? Ha nem,tovább kell lépni a következőre,amíg meg nem találod a hiba egy (vagy több) valódi okát.Ezek után a felsorolásom.
1.Lassú processzor.
2.Kevés memória,azaz RAM.
3.Ha internetezel,akkor a kevés sávszélesség:Javaslom ezt is nézd meg!
4.Gyenge,nem megfelelő operációs rendszer.
5.Lehet ez egy vírus is,de akár egy kémprogram is.Javaslok külön egy vírusirtót és egy képmprogrameltávolítót is.Mindkettővel ellenőriztesd le a géped!
6.Ha 2 vagy több vírusírtód van fent,az se igazán "egészséges":Azok is zavarhatják,lassíthatják a rendszered.
Hirtelen ennyi,de még biztos tudnék több okot is felsorolni.Javaslom még egyszer:Haladj lépésről lépésre mindaddig,míg a hiba (vagy hibák) valódi okát meg nem találod! Másképp sajnos nem megy,ill. soha nem fogsz rájönni.
*Mondd meg a szervízben hogy rossz, tárják fel a hibát - és hagyd ott a gép árának jelentős részét.
*Ha ráérsz akkor kicsit érts hozzá. Szívesen segítek (segítünk), de ez nem 2 perc általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!