Állandóan összeomlik a videókártyám vagy a directx. Megoldások?
Szóval amióta vissza jött szervízből a gépem alaplap csere miatt (idáig ramot nem látta most videókártyával szenved, marha jó)
azóta bármikor játszok nagy vagy max beállításokon (a vga egy HD 6970) akkor összeomlik. PL:
Battlefield 4 Ultrán elfut 30-35 fpsel.
Nagyon jó simán megy. De aztán a játék megáll, lila zöld meg sok színű kis négyzetek jelennek meg a képernyőn meg behangyásodik a kép stb.. ha szerencsés vagyok alt tabbal meg mentem a gépet. Ha nem akkor teljesen piros vagy kék lesz a kép és onnantól nem látok semmit. Restart és a Windows be jön, újra elkezdek játszani most csak Highon és megy faszán. Nem mintha nagy baj lenne hogy gyengébb grafikán tud csak menni de ha ilyen VGÁt vettem azért örülnék ha menne azon amit tud.
Egyébként BF4 alatt 80 fokig megy csak idáig meg kb 100 foknál kellett abba hagynom a játékot és felnyomni a ventillátort.
Szóval idáig jó volt mióta visszajött sz*r.
Megoldások? Nem hiszem hogy a kari lenne mert ugye ezelőtt jó volt. Lehet hogy csak nem jól rakták vissza és ki kéne szednem megtisztogatnom stb..?
Konfig:
AMD Athlon 750k 3,4Ghz quad
ASRock FM2A75-M DGS
4GB DDR3 Corsair vengeance
AMD Radeon HD 6970 2GB GDDR5
Újratelepítetted a rendszert alaplapcsere után?
Mi a táp pontos típusa?
Ja raktam újra rendszert mert már leformáztam a vinyót szervíz előtt.
A tápom pedig egy Cooler Master GX 750W.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!