Intel I7 860 tuning?
Figyelt kérdés
Szeretném egy kicsit feljebb húzni a procim teljesítményét. Meddig érdemes húzni, illetve meddig biztonságos? Milyen hűtőt vegyek hozzá ami képes lehűteni? Új procit nem akarok venni, mert ahhoz alaplap is kéne és nem akarnék most 70-100 ezreket költeni rá. Vidikártyám egy Asus GTX 670 4GB és 8GB 1333 MHz-s RAM-om van.2014. ápr. 7. 15:30
1/10 Tengor válasza:
Milyen feladatra kevés ez a proci?
2/10 anonim válasza:
[link] egy ilyen hűtőt veszel hozzá. Ezzel kb 3.6-3.7 GHZ-ig tudod emelni
3/10 A kérdező kommentje:
Leginkább játékra használom, és mivel most bejött a "next-gen" a PC játékok gépigénye is megnőtt. Egy kis tuninggal gondolom tovább bírná. Nem vagyok grafikab*zi, és tudom, hogy így is vinné a legtöbb játékot simán, de ha egy kis tuninggal feljebb lehet húzni akkor miért ne :)
2014. ápr. 7. 15:57
4/10 anonim válasza:
elsőnek is milyen alaplapod van pontos típús? mert ugye jó lap nélkül nem szerencsés a tuning. illetve mennyi pénzed van tuning hűtőre?
6/10 anonim válasza:
és milyen felbontáson játszol?
bár ez felesleges kérdés, szerintem akármilyen felbontáson is játszol, felesleges húzni a procidat, mert az kihajtja mindenhogy a vga-t
több fps-ed nem lesz ha húzod se
7/10 anonim válasza:
én tuti felrángatnám egy legalább egy 4.2-4.4 ghz-re jó az úgy !
8/10 A kérdező kommentje:
1920x1080-as felbontáson játszok (FullHD), az alaplapom pedig egy Gigabyte H55M-S2H
2014. ápr. 8. 14:16
9/10 A kérdező kommentje:
Egyébként mennyivel fog jobban teljesiteni a proci tuning után? Gondolom nem sokat, de azért észrevehető lesz a változás?
2014. ápr. 8. 14:17
10/10 anonim válasza:
max ilyen játékoknál veszel észre változást hogy crysis 3 -bf4 -bf3 amik erősebbek cpu intenzívek a minimum fps- fog meg nőni ami sosem utolsó szempont főleg multi fps játékoknál. a videó kártyát is húzhatnád :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!