Ennyire nem éri meg Intelből a K-s proci?
Kicsit számolgattam, hogy mennyivel kerül többe jó esetben pár százalék teljesítménytöbblet, és a Z chipset + megfelelő tápellátás + K proci felár nem áll meg 30% alatt. Ennyiért mit kapsz? Nincs hardveres virtualizáció (pedig lehet, hogy jól jönne olykor), a garanciavesztés kb garantált, ha épp baj lett, tehát garanciát akarsz érvényesíteni, és lett egy áramzabáló melegedőgéped kisebb-nagyobb problémákkal időtállóság terén. Jól látom, hogy egyedül azért "éri meg", mert a nyomorékok dupla áron adják a visszafogott (bár emiatt kőstabil, mellé négycsatornás ramvezérlős, butítatlan) hatmagost, ami már vinne valahova a mezei i7 szintről?
Abba ne menjünk bele, hogy játékho' a' nem kell, szó se volt játékról.
Már ennyi lenne a különbség? :O
Annó mikor vettem az én i5-ösömet (3570K), még olcsóbb is volt pár száz forintal mint a sima változat. De akkor is csak azért vettem ezt, mert nem volt raktáron a sima. Amúgy én se vagyok az a tunningolós fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!