Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A videó kártya egyszer csak...

A videó kártya egyszer csak gondol és fel megy 100% kihasználtságra és 90 fok körüli hőmérsékletre, mi ez?

Figyelt kérdés

Üdv!

HD5770-em van egy Accelero Twin Turbo Pro hűtéssel.

Ami furmark teszt alatt is 100% használatnál 30 percig változatlan 68°C- os.

Viszont mostanában azt csinálja a videókártya hogy felugrik 100% -ra a kihasználtság mikor mondjuk csak zenét hallgatok, semmi extra! De ez esetben ahogy felugrik 100% -ra máris 92 foknál nagyobbra is fel megy, pedig mint írtam most is leteszteltem délután és furmark 100% -os teszt és fél órát ment 68 fok volt a maximum.

Újra raktam már a drivert is egyszer egy előzőt, utána a mostanit, de mindegyik csinálta. Az időpontokban nem látok rendszerességet, nem a rendszer minősítés fut a háttérben, nem csináltam mostanában semmit a kártyával.

Nem értem.

Köszönöm előre is a segítséget!

2014. márc. 26. 20:07
 1/2 Tengor ***** válasza:
Vírusirtó, biztonsági rések tisztába vannak téve? Lehet, hogy valaki épp bitcoint bányászik a gépeddel.
2014. márc. 26. 20:12
 2/2 anonim ***** válasza:
lehetséges valami vírus lesz . rakd újra teljesen a gépet . ha ismét jelentkezik ez a dolog akkor valami műszaki baja van a videó kártyának és a végét járja.
2014. márc. 26. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!