Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan pótoljam a Space...

Hogyan pótoljam a Space billentyűmet?

Figyelt kérdés

laptopom van,(ASUS)sajna nagyon megtört a szóköz billenytű már alig volt használható..mozgott jobbra-balra,recsegett,inkább kiszedtem....

most úgy gépelek, hogy van az a kis gumis izé a billentyű alatt az abszolút működik..tehát csak a műanyag fedés hiányzik róla(meg az a drót,ami a billentyűn belül van)

de nem nagyon tudnék most venni egy totál új billentyűzetet,egy gomb hibája miatt..

vagy nincs más megoldás?:(

2009. dec. 16. 12:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Miért nem mész el egy boltba és kérdezed meg hogy nincs-e nekik ilyen billentyű? Végülis csak ez a leglogikusabb.
2009. dec. 16. 13:55
 12/16 anonim ***** válasza:
Eszközök/Tools > Automatikus javítás/AutoCorrect > ~ beállítások > ...ott lent van egy lista, amihez fel tudsz venni új dolgokat
2009. dec. 16. 14:00
 13/16 A kérdező kommentje:

csak mert én úgy tudsom h.kicsi az esély arra h.egy db billentyűt találok(max.bontókban,de az is lehet h.nem tudnak ehhez a géphez megfelelőt adni...egy egész billentyűzetcsere meg drága..:(

szóval csak gondoltam először itt tájékozódom..

2009. dec. 16. 14:00
 14/16 A kérdező kommentje:

#tudom

Köszi!

2009. dec. 16. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:

A szóközt az Alt billentyű és a 255 beirásával helyetesitheted. ALT+255

Sajna csak numerikus bill. esetén.

2009. dec. 16. 14:46
 16/16 anonim válasza:
Egy 1×10-es furnérlemez megteszi szerintem.
2009. dec. 17. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!