Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan pótoljam a Space...

Hogyan pótoljam a Space billentyűmet?

Figyelt kérdés

laptopom van,(ASUS)sajna nagyon megtört a szóköz billenytű már alig volt használható..mozgott jobbra-balra,recsegett,inkább kiszedtem....

most úgy gépelek, hogy van az a kis gumis izé a billentyű alatt az abszolút működik..tehát csak a műanyag fedés hiányzik róla(meg az a drót,ami a billentyűn belül van)

de nem nagyon tudnék most venni egy totál új billentyűzetet,egy gomb hibája miatt..

vagy nincs más megoldás?:(

2009. dec. 16. 12:24
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
#billentyű
2009. dec. 16. 12:25
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem valamilyen szövegből másolj egy space-t a vágólapra, és amikor szükség van rá, nyomj egy ctrl-v-t
2009. dec. 16. 12:32
 3/16 anonim ***** válasza:
ezen kívül az office programokban beállíthatsz automatikus javításokat is, pl. hogy két db pontot írjon át space-re...
2009. dec. 16. 12:43
 4/16 A kérdező kommentje:
2!ezt részlezetnéd légyzsi?
2009. dec. 16. 13:05
 5/16 A kérdező kommentje:
#részleteznéd
2009. dec. 16. 13:05
 6/16 anonim ***** válasza:
Mind a kettőt én írtam. Office 2007 érdekel?
2009. dec. 16. 13:13
 7/16 anonim ***** válasza:

Szevasz!

Több dolog nem világos számomra.. Hogy kerül ide a #?

Most azzal van baj?

Ha netán a SPACE billentyűről esett/szedted le magát a billentyűt, és működik, mint írod, maga bevitel, annak a kis gumis pöcöknek a megnyomásával, akkor mi a kérdés? Amikor SPACE kell, megnyomod, ott lesz a szövegben.

Ha ennél bonyolultabb kell, már előzőleg is adtak tippet, egyet én is tudok: Alt+32 -őt ütsz, mert a 32 a SPACE ASCII kódja, és akkor ott lesz.

Azért benéznék érdeklődés szintjén egy laptopjavítóba, bontóba, hátha van maga a billentyű, a drót egyébként rugó, az nyomja vissza felső helyzetébe.

Üdv: StMiklos

2009. dec. 16. 13:20
 8/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok..

Ha meg a # kell, akkor Alt35

2009. dec. 16. 13:22
 9/16 A kérdező kommentje:

a # azt jelenti:javítás..mert a kérdésben elírtam egy szót,azt korrigáltam..

az a baj,h.az csak egy darabig megoldás h.ezzel a pöcökkel gépelek.lassan is megy,kényelmetlen is+hülyén is néz ki...

a többi tanácsot köszi.kipróbálom.

2009. dec. 16. 13:29
 10/16 A kérdező kommentje:
jah amúgy office 2003:)
2009. dec. 16. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!