Hogyan pótoljam a Space billentyűmet?
laptopom van,(ASUS)sajna nagyon megtört a szóköz billenytű már alig volt használható..mozgott jobbra-balra,recsegett,inkább kiszedtem....
most úgy gépelek, hogy van az a kis gumis izé a billentyű alatt az abszolút működik..tehát csak a műanyag fedés hiányzik róla(meg az a drót,ami a billentyűn belül van)
de nem nagyon tudnék most venni egy totál új billentyűzetet,egy gomb hibája miatt..
vagy nincs más megoldás?:(
Szevasz!
Több dolog nem világos számomra.. Hogy kerül ide a #?
Most azzal van baj?
Ha netán a SPACE billentyűről esett/szedted le magát a billentyűt, és működik, mint írod, maga bevitel, annak a kis gumis pöcöknek a megnyomásával, akkor mi a kérdés? Amikor SPACE kell, megnyomod, ott lesz a szövegben.
Ha ennél bonyolultabb kell, már előzőleg is adtak tippet, egyet én is tudok: Alt+32 -őt ütsz, mert a 32 a SPACE ASCII kódja, és akkor ott lesz.
Azért benéznék érdeklődés szintjén egy laptopjavítóba, bontóba, hátha van maga a billentyű, a drót egyébként rugó, az nyomja vissza felső helyzetébe.
Üdv: StMiklos
Előző vagyok..
Ha meg a # kell, akkor Alt35
a # azt jelenti:javítás..mert a kérdésben elírtam egy szót,azt korrigáltam..
az a baj,h.az csak egy darabig megoldás h.ezzel a pöcökkel gépelek.lassan is megy,kényelmetlen is+hülyén is néz ki...
a többi tanácsot köszi.kipróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!