Bazsesz909 kérdése:
3GB RAM és egy 2GB VRAMOS videókártya mellett megéri feltenni a 64bites win7-et vagy maradhat még a 32bites?
Figyelt kérdés
2014. márc. 18. 18:46
31/32 anonim válasza:
A másik megoldás a pae támogatás lényegibe erre akartam kitérni, mert látom a sok eszűek erre még mindíg nem gondoltak! A pae támogatás 36 bites utasítás készlet a cpu-ban ezáltal a 32 bites bőven tudja kezelni a 4gb nál több ramot!Több oldalon olvasgatva fogsz olyat találni hogy pae patch, lényegibe ez kapcsolja be a pae támogatást a processzorban ami továbbítja az oprendszernek az adott utasítás készletet, így máris meg van oldva a 32 bites 4giga vagy annál több ram támogatottsága!
32/32 anonim válasza:
teszteltem egyet kivettem 2 memória modult és ahogyan sejtettem lassabb lett a gép vga memória ide vagy oda . ezt az össze adós dolgot azok szokták használni akik ritka sz*r gépet akarnak rá sózni buta emberekre és a win 7 különben is azt írja hogy a videó memóriához adód ik a rendszer memória nem fordítva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!