Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vettem új számítógépet részenk...

Vettem új számítógépet részenként, össze raktam és mikor bekapcsolom a cpu led pirosan világít és nincs kép mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

alaplap: m5a97 Evo r2.0

Processzor: fx-6300

Videókártya: asus hd7850

#Cpu led piros
2014. márc. 13. 16:25
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
1db 4gb-os van
2014. márc. 13. 16:54
 12/15 levis56 ***** válasza:
Hány 4 pin csati van a tápon? Nekem 2 de elvileg az egyik a 20+4 lap csati a másik a CPU 4 pin,ha estleg felcserélted őket nem fog menni jártam már én is így.
2014. márc. 13. 18:40
 13/15 anonim válasza:

Üdv!

Ha még nemoldottad meg a problémát akkor hátha tudok segíteni.

Nekem is pont ez a bajom volt 2 nap alatt rájöttem hogy mi a megoldás.

Nagyon egyszerű volt egyszerűen ugye vannak a processzor lábai azoknak tökéletesen kell beleilleszkednie a foglalatába. Nekem annyi volt a gond hogy vagy elvan hajolva az egyik kis lábacska ezt egyszerűen egy lámpa mellett egy ügyes kéz vissza tudja hajlítani, vagy akár az is lehet hogy te nem pontosan raktár vele ezeket a lábukat a foglalatba. Nekem mindkettő opció fent ált de ahogy kiküszöböltem ment is minden pölében. Ja még annyi hogy fésüld át hogy nem e tört le egy lábacska :D remélem tudtam segíteni.

2015. dec. 25. 03:31
 14/15 anonim válasza:
Pöpecen:D* meg egy pár dolgot kijavított ez a hülye telefon rosszra de remélem azért megértés. :D
2015. dec. 25. 03:33
 15/15 anonim ***** válasza:

alaplapnak adtál segédfeszültséget?

tudod a pici 4 pines ami a proci mellé megy.

2015. dec. 25. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!