Vettem új számítógépet részenként, össze raktam és mikor bekapcsolom a cpu led pirosan világít és nincs kép mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
alaplap: m5a97 Evo r2.0
Processzor: fx-6300
Videókártya: asus hd7850
#Cpu led piros
2014. márc. 13. 16:25
1/15 anonim válasza:
CPU led? nem a winchester led re gondolsz ami villogni szokott ha csinálsz a gépen valamit de most folyamatosan ég?
megnézted a támogatásokat? jól kötöttél össze mindent? ramok rendesen illeszkednek?
2/15 A kérdező kommentje:
A cpu led világít pirosan oda is van írva az alaplapon hogy cpu led ram rendesen illeszkedik és alaplap is támogatja a procit
2014. márc. 13. 16:36
3/15 anonim válasza:
videókártyára adtál tápot? persze csak ha lehet
rendesen ül a foglalatban?
4/15 anonim válasza:
nemraktad össze zárlatosan?
pl a fém védő ami a csatlakozóknak ad testet belecsuszott az usb portba
5/15 anonim válasza:
neten azr irák a CPU led hibára hogy gyenge a tápod
kérj kölcsön egyet tesztelni haverodtól
6/15 A kérdező kommentje:
Videókártyára rákötöttem a táp kábelt az zölden világít ha meg zárlatos lenne be se kapcsolna nem? Ventillátor minden megy .
2014. márc. 13. 16:43
7/15 anonim válasza:
én is a tápot sasolnám meg először
8/15 A kérdező kommentje:
450w-os chieftec ez kevés lenne?
2014. márc. 13. 16:50
9/15 A kérdező kommentje:
Chieftec 450W CTG-45080P OEM
2014. márc. 13. 16:51
10/15 anonim válasza:
ha 2 vagy több ram modul van, akkor csak az egyikkel próbáld meg elindítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!