Kicsi Tyson kérdése:
Támadt egy olyan problémám, hogy a biosban feljebb húztam a processzor frekfrenciát és kiirt valami piros hibaüzenetet, kikapcsolt, és azóta ha bekapcsolom a számítógépet nincs kép. Mi lehet a gond? Hogyan tudok képet varázsolni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 21:42
1/11 anonim válasza:
jobb esetben a proci nem indul el...
rosszabban túl is terheted és kampec
amit próbálj meg, hogy az alaplapon kiveszed az elemet, és visszarakod (bios alapbeállításra visszarak mindent)
2/11 A kérdező kommentje:
Ezt az elemes dolgot már próbáltam. Nem jártam sikerrel:(
Köszi a gyors választ!
2010. nov. 14. 21:48
3/11 anonim válasza:
Valószínű a túl magas feszültségtől meghalt a processzorod. Tanulság: legközelebb nem tuningolsz hozzáértés nélkül...
4/11 anonim válasza:
ja, a proci feszültséget nem ártott volna fixálni elötte :D
5/11 A kérdező kommentje:
maxra húztam :d:d:d:s
2010. nov. 15. 13:33
6/11 anonim válasza:
ja... akkor mi a kérdés :D amúgy megérdemled, már bocs... minek piszkálsz bele olyanba, amiről gőzöd sincs? :O
7/11 A kérdező kommentje:
Azért hogy utána jót nevessek a hülyeségeken amit írkáltok!!:D:D:D:D Informatikus vagyok:) Semmi ilyen probléma nem történt....csak olyan jókat röhögök ezen h mindenki mást mond:)
2010. nov. 15. 19:21
8/11 anonim válasza:
ügyes gyerek vagy. sok eszed lehet neked is xD
9/11 A kérdező kommentje:
KösziXDXDXDXDXD
2010. nov. 22. 12:33
10/11 anonim válasza:
Krome válasza:
na figy..
csináld azt hogy áramtalanítod a gépet..
leszeded a gépház oldalát..
az alaplapon megkeresed a gombelemet..
kiveszed egy fél percre..
visszateszet..összerakod a gépházat..
adsz neki áramot és talán a bios visszaáll alapra és megint nyomhatod is a gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!