Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik gépet válasszam?...

Melyik gépet válasszam? (Részletek beljebb)

Figyelt kérdés

Sajnos csak Cadhoc+ ajándékutalványom van, ezért nem sok válsztásom van. Két gépet találtam olyan helyeken, ahol elfogadják az utalványomat (ha valaki esetleg tud mást, nyugodtan szóljon, nem ragaszkodom ezekhez feltétlenül). A kettő közül ti melyiket választanátok?

Az egyik:

[link]

A másik:

[link]

2009. dec. 14. 18:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Pontosabban már ez is úgy van, hogy külön rákerestem azokra, amiket az akciós újságokban láttam, és úgy linkeltem be.
2009. dec. 14. 20:47
 12/14 anonim ***** válasza:
egyiket SE, ennyi pénzért komoly gépet össze lehet rakni, ebbe azt sem tudod milyen alaplap van stb... és ha össze raksz egy gépet sokkal olcsóbban is kitudsz jönni vagy esetleg ugyan ennyiért egy jobb konfigot összedobsz amibe tudod hogy mivan... amúgy HP jobb de HP-től még kenyeret se vennék ha gyártanának
2009. dec. 14. 21:42
 13/14 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy leírtam, nem nagyon tudok válogatni. Egyéni konfigot nem tudok összerakatni sehol, mert csak utalványom van, amit ilyen rühes multiknál fogadnak el csak. És még csak egy normális elfogadóhely-listám sincsen... Jó nagy ki... az egész, de ebből kell gazdálkodnom, mert ez van. Ha tudsz jobbat Cadhoc+ ajándékutlvánnyal, akkor azt szívesen fogadom, de én ezeknél jobbat nem találtam...
2009. dec. 14. 21:50
 14/14 anonim ***** válasza:
Próbald meg eladni valakinek, vagy nemtudom, de ezeket megvenni ennyiért valóban eléggé pénzkidobas:S
2009. dec. 21. 00:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!