Melyik gépet válasszam? (Részletek beljebb)
Figyelt kérdés
Sajnos csak Cadhoc+ ajándékutalványom van, ezért nem sok válsztásom van. Két gépet találtam olyan helyeken, ahol elfogadják az utalványomat (ha valaki esetleg tud mást, nyugodtan szóljon, nem ragaszkodom ezekhez feltétlenül). A kettő közül ti melyiket választanátok?
Az egyik:
A másik:
2009. dec. 14. 18:46
1/14 anonim válasza:
ezek közül a hp t de egyik se eléggé izmos
2/14 A kérdező kommentje:
Ja, elfelejtettem, hogy az árakat ne nézzétek ott, mert nem ott venném, ahol az adatlapjuk van! Az első gép az auchanban van, és 90.000, a második teszkós 85.000-ért. És azt nem mondtam, hogy a videókártyát ki tudom cserélni egy geforce 8600-asra, hogyha az jobb, mint amit a géphez adnak.
2009. dec. 14. 18:51
3/14 A kérdező kommentje:
Hát tudom, hogy nem túl izmosak, de sajnos nem találtam olyan helyet, ahol ezzel az utalvánnyal egyéni konfigurációt készítenének... :(
2009. dec. 14. 18:52
4/14 anonim válasza:
Ezt válaszd: HP Compaq 505B
Tescoba ne vegyél még véletlenül se!!!
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Én sem hallottam jókat a teszkós gépekről.
2009. dec. 14. 19:09
6/14 anonim válasza:
Hát ink akk a HP...
De auchanos gépek se jó.. nekem 2 hét volt mire FUjitsu Siemens gépemre felszenvedtem az xp-t;):/
Szal keresgélj inkább még...:D
7/14 anonim válasza:
a másodikat, ott az E5300 azért jó alap proci, nem gyenge nem fogyaszt, és ha vennél bele egy hozzá illő videókártyát, akkor egész jól jönnél ki a dologból.
8/14 A kérdező kommentje:
gef 8600-at tudnék beletenni, mert ismerősöm olcsón odaadná.
2009. dec. 14. 19:59
9/14 anonim válasza:
Ezeken a linkeken még le sincs írva, hogy pontosan mi van a gépekben...
10/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, ez a másik probléma az ilyen multikkal. Itt még viszonylag sok az adat...
2009. dec. 14. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!