Nagyon nagy hülyeség lenne ebbe az alaplapba egy GTX 660-at belerakni?
Figyelt kérdés
Alaplap: [link]
VGA: [link]
Az alaplap már megvan, most egy i3, gt630 konfigot hajt, de a VGA-t ki akarom cserélni az előbb linkeltre.
Szóval nem fogná vissza a kártya teljesítményét a lap?
2014. márc. 8. 22:00
1/11 P.O.C. válasza:
Nem a lap fogná vissza hanem a proci. Ehhez már inkább i5 kéne.
3/11 anonim válasza:
Elárulnád az i3 pontos típusát. Én kétlem, hogy egy i3 visszafogna egy GTX 660-at.
4/11 A kérdező kommentje:
Most procira nincs pénzem, de majd talán pár hónap múlva veszek bele egy i5-öst.
2014. márc. 8. 22:08
5/11 A kérdező kommentje:
a pontos típus: intel core i3 3220 3.30ghz, de van egy jó kis hűtőm úgyhogy akár húzhatok is rajta.
2014. márc. 8. 22:10
6/11 anonim válasza:
Nos aki azt állítja, hogy az intel core i3 3220 3.30ghz visszafog egy GTX 660-at, az nincs tisztába az i3 képességével. Szerintem felesleges i5 procit venni.
7/11 Smittes válasza:
Egyetértek előttem szólóval, az i3 bőven megbirkózik ezzel a kártyával, ami visszahúzó tényező lehet az a táp(érdekelne milyen) és ez a deszkalap...
8/11 anonim válasza:
De neki nem haswell féle i3-van , hanem még az előző generáció, de azzal is bőven kihajtha a gtx 660.
9/11 anonim válasza:
P.O.C. megmondanád hogy mi a fosnak kéne i5 egy középkategóriás GTX 66O nak?
10/11 P.O.C. válasza:
- Mert szép a doboza.
- Mert ha megfigyeled az újabb játékok ajánlott gépigényét, egyre gyakrabban találkozhatsz i betűvel meg 5-ös vagy 7-es számjeggyel egymás mellett.
- Mert az i5 -ös egy életérzés, mint az autós világban egy BMW. (Nem a Ferrari, mert az már i7! :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!