AMD Phenom x4 9650 2.3GHz Quad Core procit érdemes belerakni egy Asus M2N alaplapba?
Figyelt kérdés
Szóval van értelme, vagy ilyen processzornál már lenne teljesítmény veszteség?2013. szept. 13. 01:06
1/6 P.O.C. válasza:
2/6 anonim válasza:
Nagyon régi az alaplapod. Ne is próbáld beletenni, inkább vegyél új alaplapot és procit.
3/6 P.O.C. válasza:
Akkor viszont már új memóriákat is venned kéne. Mert az új platformok, már a DDR3 memóriát szeretik.
Ha nincs lehetőséged új memóriákat is venni. Van még olyan alaplap, amibe jó az összes AM2, AM2+, AM3, AM3+ proci és rakhatsz bele DDR2 és DDR2 memóriákat egyaránt (persze nem vegyesen). Ilyen pl. az Asrock N68C-GS FX, ami elég kedvező áron van: [link]
De mivel nem tudjuk mid van, vagy mit akarsz csinálni, így tanácsot se lehet adni. (#1 voltam)
4/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan az van, hogy vettem használtan egy gépet, a vga gts 450, memoria 4gb, a proci phenom x2-es. Szóval úgy gondoltam, elsőnek a procit kellene 4magosra cserélni. és ez amit találtam, vateran van, ugyanabban a városban, azért érdekel ez a típus.
2013. szept. 13. 16:17
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tud senki segíteni?
2013. szept. 23. 15:47
6/6 P.O.C. válasza:
Mégis miben? Nem tudjuk neked kompatibilitássá tenni ezt a processzort, mert nem vagyunk Asus hardver mérnökei.
A többit meg már elmondtam, új alaplap kell ha akarod ezt a procit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!