Heló! Egy p5l-mx alaplapba milyen videókártyát tudnék még belerakni?
nemrég kihívtunk egy pc-s srácot, és azt mondta hogy hiába integrált a videókártyaí mellé lehet még 1 videókártyát mellé rakni. az lenne a kérdésem hogy ebbe az alaplapba mekkora vidikártyát tudok belerakni?
mostani konfigom:
intel celeron 3.46ghz
nvidia gforce 8400gs
2gb ram
Szia!
Van PCI-e sín a lapon, így gyakorlatilag bármely PCI-e VGA kártya illeszthető a konfigba.
Az nvidia gforce 8400gs nem integrált kártya, tehát most foglalt a PCI-e síned.
A procit elnézve viszont lehet, hogy korlátokba fogsz ütközni, mert a Celeron nem fogja kihajtani a jobb VGA karikat. Szóval ha beruházol, akkor nem csak videokártyára kell költened... :S
A kártya mérete amúgy a ház méretétől függ.
Üdv:
Szia!
Manapság az összes VGA kártya PCI-e szabványt használ, 2.0, 2.1, 3.0 sebességekkel.
Magyarán szólva rámész bármely eladói honlapra, és pénztárcádnak megfelelően válogatsz a karik közül. Ha most elkezedném felsorolni, h mi jó bele, akkor 1-2 hétig itt ülnénk. :)
Üdv:
Nekem pont HD6850-esem van, és szerintem papíron jobb teljesítménye van, de teszteket nem néztem róla. A 7770 128bit-es memória szávszélű, ha jól emlékszem. A 6850-es meg 256.
Nem tudom, bele kell ásnia magát az embernek.
A gépedbe bele tudod rakni, az biztos.
Üdv:
Ha még találsz olyat, akkor igen. Szerintem ára is egész jó, nekem nagyon bevált! :) Nekem a gyári OC-s van.
Üdv:
Szia!
Skyrim-mel nyomtultam vele, az ha jól emlékszem Ultrára volt állítva. Csak akkor akadt meg, amikor beállítam a fővárosba, és körülnéztem 360 fokban. Ott rengeteg dologot kellett renderelnie a kártyának. Ez nem azt jelenti, hogy megállt a játék, csak érezni lehetett, hogy ott nem annyira sima.
Star Craft 2-t tolom Ultrán, az is nagyon szépen megy. Flight simulator X is elfutott rendesen, de nem maxon, mert az iszonyat gépigénnyel rendelkezik.
A felbontás minden esetben 1280x1024 volt, nem HD. A kártya halk, a hűtés jól végzi a dolgát és iszonyat jó a designe. Sniper Elite V2 is simán elment rajta.
Üdv:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!