Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sapphire r9 270k vagy msi gtx...

Sapphire r9 270k vagy msi gtx 660?

Figyelt kérdés

Mind a kettő 2gb-os

Linkek: [link]

[link]

2014. márc. 5. 14:00
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Például:

Magasabb FPS érték : http://www.youtube.com/watch?v=pVB5f3qWphM

Amúgy is megsúgom,hogy a rendes vetélytárs ez:

[link]

Ha most ráfizetsz 5ezerrel többet,mert M.O n drágább minden,akkor melyik is a jobb?

2014. márc. 5. 17:14
 22/39 anonim ***** válasza:
17%

Én is nvidiás vagyok, mert játékra jobb (tapasztalat), ugyanis egyre több játékot terveznek nvidiás kártyákra, lásd: AC4, Ghosts...stb. És ez igaz, hogy a r9 270x erősebb, de ha játszani akarsz akkor mégis csak a 660.

Volt szerencsém ugyan azzal a konfiggal letesztelni a Ghosts-ot csak egy AMD-s kártyával és Nvidiással. Az AMD-snél minden esetben max 2-3 pályánként kifagyott, nvidiával tökéletesen ment végig az egész játék.

Ui: Most sok ember bizonyára le fog pontozni és fikázni, hogy az nvidia mellé álltam. Megjegyzés: Most is AMD-s kártyám van. De a tapasztalat nagyobb úr mint a hallás.

2014. márc. 5. 17:36
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
Na és mit szólsz a bf4-hez? Kicsi jobb lett mint a ghosts. Plussz most jön a mantle, és ezzel a húzással pár évre maga mögé utasította az NV-t az AMD. És most (a már említett mantle miatt) egyre több játék az AMD-t fogja támogatni.
2014. márc. 5. 17:42
 24/39 anonim ***** válasza:
Végre valaki egyet ért.. :)
2014. márc. 5. 17:42
 25/39 anonim ***** válasza:

a BF4 is jobban szereti az nVidia-t.

Nekem eredetiben megvan,mondjuk a kártyám erősebb,tehát konkrétt véleményt GTX 660 on nem tudok mondani.

2014. márc. 5. 17:44
 26/39 anonim ***** válasza:

Én nem szeretnék veszekedni, lehet, hogy most a jövőre nézve AMD lesz a befutó, a jelenlegi rendszerben GTX.

Az, hogy mi lesz 2-3, akár 5-10 év múlva az más dolog.

S igazad is van, a BF4 sokkal jobb a Ghosts-nál ezt én is így gondolom, mivel az én véleményem szerint a CoD már a 4 óta nem tudott nagyon újat mutatni. A BF hozza a formáját mint mindig.

Azért is mondtam, nekem is AMD kártya van s teljesen meg is vagyok vele elégedve, noha nem egy erőgép, de még megállja a helyét HD-ban (HD 6870).

2014. márc. 5. 17:46
 27/39 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egyik párnak sem a fogója, tény, hogy mind a kettő cég jó videokártyákat gyárt. Csak én személy szerint ha választani kéne, maradnék a GTX-nél (nem feltétlenül 660, lehet az akár 560 Ti, 780 Ti..stb).
2014. márc. 5. 17:48
 28/39 anonim ***** válasza:

Kedves #25-ös, A BF4-et direkt AMD Kártyára tervezték.

Nekem oly mindegy, hogy a kérdező az erősebbet, jövőre nézve jobbat (r9 270x), vagy az elavult, gyengébbet (gtx660) választja...

2014. márc. 5. 18:13
 29/39 anonim ***** válasza:
Az nVidia őrült, a GTX780ti-vel verte a nyálát, hogy jobb az nVidia, erre belinkel egy videót, amiben nem sima, hanem GTX660ti szerepel, plusz egy xar GPUBOSS-os valamit, ami a legrosszabb oldalak egyike. Ezen nevetnem kellett! 50 ezer Ft-ért Radeon-t érdemes venni r9 270x-et, amúgy meg attól, hogy AMD még nem AMD, mivel az AMD-nek ( Advanced Micro Devices ), egy különálló részlege foglalkozik grafikus kártyákkal, amit ATI-nak hívnak ( annó felvásárolta az AMD ). A processzor részleg az egy teljesen más ügy, két külön "alvállalat", ha lehet így fogalmazni, az INTEL jobb, de akkor már megint nem az AMD-ről és az nVidiáról folyik a vita.
2014. márc. 5. 18:16
 30/39 anonim ***** válasza:
Persze,én verem a nyálam.Én okoskodok itt minden,hogy az AMD felvásárolta a seggemet meg,hogy microboost mit tudóm én mi van benne..Nézzél tesztet..nem wikipedia-ról kel szedni az infót.Majd ha teszteled mind a kettőt külön külön megtudod,ne csak wikipedia-ról informálódj.Olyan mondja meg itt a frankód,aki nem is tesztelte őket?Csak mert ő több AMD-s videót néztél,attól függ nem biztos az,hogy erősebb az nVidia-nál...
2014. márc. 5. 18:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!