Sapphire r9 270k vagy msi gtx 660?
Például:
Magasabb FPS érték : http://www.youtube.com/watch?v=pVB5f3qWphM
Amúgy is megsúgom,hogy a rendes vetélytárs ez:
Ha most ráfizetsz 5ezerrel többet,mert M.O n drágább minden,akkor melyik is a jobb?
Én is nvidiás vagyok, mert játékra jobb (tapasztalat), ugyanis egyre több játékot terveznek nvidiás kártyákra, lásd: AC4, Ghosts...stb. És ez igaz, hogy a r9 270x erősebb, de ha játszani akarsz akkor mégis csak a 660.
Volt szerencsém ugyan azzal a konfiggal letesztelni a Ghosts-ot csak egy AMD-s kártyával és Nvidiással. Az AMD-snél minden esetben max 2-3 pályánként kifagyott, nvidiával tökéletesen ment végig az egész játék.
Ui: Most sok ember bizonyára le fog pontozni és fikázni, hogy az nvidia mellé álltam. Megjegyzés: Most is AMD-s kártyám van. De a tapasztalat nagyobb úr mint a hallás.
a BF4 is jobban szereti az nVidia-t.
Nekem eredetiben megvan,mondjuk a kártyám erősebb,tehát konkrétt véleményt GTX 660 on nem tudok mondani.
Én nem szeretnék veszekedni, lehet, hogy most a jövőre nézve AMD lesz a befutó, a jelenlegi rendszerben GTX.
Az, hogy mi lesz 2-3, akár 5-10 év múlva az más dolog.
S igazad is van, a BF4 sokkal jobb a Ghosts-nál ezt én is így gondolom, mivel az én véleményem szerint a CoD már a 4 óta nem tudott nagyon újat mutatni. A BF hozza a formáját mint mindig.
Azért is mondtam, nekem is AMD kártya van s teljesen meg is vagyok vele elégedve, noha nem egy erőgép, de még megállja a helyét HD-ban (HD 6870).
Kedves #25-ös, A BF4-et direkt AMD Kártyára tervezték.
Nekem oly mindegy, hogy a kérdező az erősebbet, jövőre nézve jobbat (r9 270x), vagy az elavult, gyengébbet (gtx660) választja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!