Sapphire r9 270k vagy msi gtx 660?
Ha jót akarsz,lagg és egyéb szenvedés nélkül,tökéletes élsimítást,sok FPS-t,bővelkedő színeket akkor biztos,hogy MSI GeForce GTX 660 at veszel.
Fény évekkel veri az ATI/AMD-t.
Nekem is nVidia m van,persze GeForce GTX 780TI Windforce al és tökéletesen meg vagyok elégedve.
nVidia párti vagyok és leszek is mert remek Videókártyát gyártanak.
#3-as, tipikus nV fan. A gtx6xx-ből egyik sem éri meg az árát! Ha megnézed a tesztet bőven jobb az r9 270x!
Ha megnézel Amerikából több tesztet,meglátod h böven jobb egy nVidia. Magyar o. csak azért veszik néhányan mert olcsó.
Jó minőségért pedig fizetni kell. Teszteltem több Radeon-t,Sapphier-t és meg kell mondjam,bőven alul teljesít.
Hát persze,mivel AMD.ÉS egy gamer tudja,az AMD netezésre jó maximum.
"az AMD netezésre jó maximum,,
Az emberi hülyeség határtalan. Rajtad kívül mindenki az r9 270x-szet ajánlja. Ès a GTX780Ti kicsit más kategória, azt elismerem hogy jó.
Igen?Na,jó akkor bebizonyítom.
Többen is azt állítják,hogy az AMD legjobb terméke,felér egy intel i5-el. IGAZUK IS VAN!
Akkor egy Intel i7 mit tud?
Most komolyan?
8magos,és leveri(nem csak magyarországi vélemények/tesztek alapján) egy i5 4magjával.
Ez egy AMD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!