Sapphire r9 270k vagy msi gtx 660?
2014. márc. 5. 14:00
11/39 anonim válasza:
Figyi, nekem mindegy, tömd a kérdező fejét hülyeségekkel. Tudod oké hogy amd az amd, de ez teljesen más részleg. Teljesen mások tervezik. Valószínüleg még máshol is.
12/39 anonim válasza:
Nem tömöm,csak megmondom,ha jót akar milyet vesz,milyet ajánlok,miért jobb.
13/39 anonim válasza:
És nem tudom mióta hülyeség,hogy az nVidia jobb.Rengetegen egyetértenek,nem véletlenül...
14/39 anonim válasza:
Tehát válassza a gyengébbet...
Nekem mindegy, de csak hogy tudd a nVidia semmivel sem minőségibb mint az AMD!
15/39 anonim válasza:
Te nem érveket mondasz, hanem azt, hogy vegyél Nv-t, mert az jó. Semmi okot nem mondasz, miért lenne jobb a jóval gyengébb nv kártya, azon túl, hogy mert te nv fan vagy. Mellesleg 780ti-vel még jó, hogy elégedett vagy.:D 50e Ft körül az r9 270x a legjobb vétel. Az nv meg semmivel nem jobb az amd-nél, csak drágább. Most a mantle miatt, meg még lehet háttérbe is fog szorulni.
16/39 anonim válasza:
Mondtam,hogy nézzen teszteket..Most itt írjam le halál részletesen milyen adatokkal jobb?-.-
Google a barátod. nVidia GeForce GTX 660 vs Sapphire r9 270k. Vagy külön külön beírod.
Ilyen nehéz felfogni,hogy nézzetek teszteket?
17/39 anonim válasza:
Kérdezz meg 20 gamer embert,mit mond.
Lefogadom h 20ból 17 nVidia párti.
18/39 anonim válasza:
19/39 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat az r9 mellet döntöttem de azt még megkérdezem hogx melyik márkábol vegyem asus sapphire gigabyte....
2014. márc. 5. 17:03
20/39 anonim válasza:
Shappire Toxic
vagy
Asus DirectCU II
vagy
MSI Hawk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!