Tablet usb hub-on keresztül nem ismeri fel az ezközöket, mi lehet a probléma?
Nem biztos, hogy az Alcor és a Wayteq ugyanakkora áramerősséget bír szolgáltatni otg-n. Szóval hiába nagyobb a wayteqben az akku, ez még nem jelent semmit sem. Ugyanakkor nem mernék rá megesküdni, hogy valóban ez a probléma. Ezt akkor tudnád kizárni, ha lenne egy aktív hub is, s azzal is kipróbálnád. Ezer bocs, de hatalmas baromság passzív hubot venni. Ha később mást is csatlakoztatnál rá, pl. winchestert stb. akkor jól jön a lehetőség, hogy tudsz plusz áramellátást adni s értelemszerűen csak bill+egér használatnál is, nem a tablet szolgáltatja az áramellátást, így kevésbé fog merülni. Arról nem is beszélve, hogy az aktív hubok tudnak passzívként is működni, ha bizonyos helyzetekben nem megoldható a megtáplálás. Esztétikai szempontból persze elég ronda, de igazán szép megoldás egy BT bill+egér.
Egy biztos, hogy a wayteq nem szarja le a vásárlókat, szóval kérj tőlük tanácsot, én úgy gondolom hozzá tudnak szólni az esethez.
Közben kiderült, hogy wayteq 100-as egyik hibája sok közül.
Ráakadtam, egy eldugott fórumra, ahol egyre másra sorolták a hibáit ennek a táblagépnek. Ráadásul már többször újraindult és ki is kapcsolt.
Szerencsére még a 8 napos próbaidőn belül voltam, úgyhogy sikerült visszavinni.
Igen van egy pár hibája, erről még nem hallottam, de most akkor ennyivel is több infóm van róla. Pedig ár/érték arányban egy igencsak jó tablet lenne, viszonylag jó vas, szép kijelző, nem tudom hogy tudták ennyire elb..... Ok, tény, hogy túl nagy a felbontás ehhez a vashoz, de erre max. a lassulásokat lehet ráfogni, ugyanakkor a kínaiaknak sikerült már ezzel a SoC-al ekkora felbontáson stabil s kellően gyors tabletet összehozniuk.
Lényeg, hogy visszavették. A következőnek alaposan olvass utána, mielőtt megvennéd, mert a magyar piac hemzseg a félresikerült tabletektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!