Mi lehet a probléma (többi lent) Help?
Szóval mikor bebootol a win 7 64bit akkor megy a monitoron viszont nem látom a logot ,hogy töltene csak akkor jelenik meg a monitoron a kép mikor már az asztalon vagyok.
Mikor meg akarom nyitni a biost akkor sem jelenik meg a kep (A MONITOR MINDIG BE VAN KAPCSOLVA)Ill.Csak az intel i5 4670k garfikus vga jat észleli a gtx 770et nem.Mit csináljak ilyenkor?
Gépem: Gigabyte h87
i5 4670k (nem tuningolom azert vettem h s lapot)
8gb ram 1660mhz
corsair 650w os tap
1tb hdd
gtx 770
sharkoon bulldozer (legújabb széria)Fekete Zöld)
Monitor:SAMSUNG SyncMaster S19B150
Itt van néhány kép:
1.KÉP be van dugva: (nincs kép)
2.kép kihúztam,hogy lássátok:
3.kép:
4.kép:
5.kép:
Köszi,hogy helpeltek és ha kell még venni valamit akkor küldjétek el a linkjét csak annyi a lényeg hogy ne az intelnek a vga jat hanem a gtx770et érzékelje.Köszönöm nektek előre is.
Itt az összes képen az látszik, hogy mindig az alaplapra integrált vga csatlakozóba dugod a monitort.
Miért nem a GTX770-be dugod?
Nem ,nem oda!
Azok a csatlakozók amik abban a nagy ezüst színű keretben vannak ( egér, billentyűzet, 6db. USB, hálózati kábel csatlakozó, audio kábelek csatlakozói )azok mind-mind az alaplapra ráforrasztott csatlakozók.
Neked a GTX 770 kártyádról jövő csatlakozó kell. Abba kell beledugni az átalakítót és utána a monitort. Az a DVI csatlakozó lejjebb található a számítógépházad hátulján.
Így néz ki hátulról a csupasz teljesen üres alaplapod összes csatlakozója:
Ezek közül egyikbe se dugd a monitorod.
Viszont így néz ki egy csupasz alaplap amibe bele van dugva egy videokártya:
Na ebbe a kártyába kell beledugnod az átalakítót és a monitort
Látod és érted a különbséget?
bocsi de hul+e vok.Akkor a masodik kepen amit kuldtel a kekbe vagy a feherbe dugjam be miutan megvettem az atalakitot
vagy itt melyikbe?
bocsi és köszi mégegyszer
Na végre egy kép amin látszik a teljes hátulja a gépednek.
Nézz csak le a nagy ezüst keretben levő alaplapi csatlakozók alá. Ugye látható hogy ott van vízszintesen 2 darab DVI egymás alatt és még kettő darab Display port.
E közül a kettő DVI csatlakozó közül valamelyikbe kell dugni az átalakítót, utána a monitort.
Koszi mindenknek ment a zold kez.Akkor ez jo lesz igaz? [link]
Ha ez nem jo akkor kuldenetek egy linket ahonnan megvehetem ea jo.koszi megegyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!