Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet a táp a probléma?

Lehet a táp a probléma?

Figyelt kérdés

A gépem nem indul el a PCI-e kártyával. Ha a PCI-e kártyába dugom a monitort, akkor a Win logonál megáll, újraindul. (Az integráltba dugva elindul)

Több kártyával is próbáltam. Ha elindítom a gépet úgy, hogy az integráltba dugom a monitort, miután a Win betöltött átrakom a PCI-e-be, akkor működik, akár játszani is lehet.

A másik probléma pedig, hogy a Shut Down-ra kattintva a gép leállás után pár másodperccel újraindul.

2014. márc. 4. 18:01
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja igen, az alaplap ma érkezett vissza garanciális javításból, előtte is ez a probléma volt. Ezek szerint nem az alaplappal van baj.
2014. márc. 4. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:

A puding próbája az evés.

Kérj kölcsön egy tápot valakitől, és próbáld meg azzal.

2014. márc. 4. 18:05
 3/9 A kérdező kommentje:
folyamatban van, csak nehéz megoldani.
2014. márc. 4. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy ez táp probléma, én alaplapra gyanakodnék.

Mekkora tápod van, és milyen a konfig?

Könnyebb lenne orvosolni a problémát.

2014. márc. 4. 18:36
 5/9 Tengor ***** válasza:
Ha garanciálisan nem tudták megcsinálni - márpedig nem tudták - akkor adjanak helyette egy cserét!
2014. márc. 4. 19:24
 6/9 A kérdező kommentje:

Az alaplap MSI H61M-P31 (G3) - egy hónapon keresztül volt "javításon", állítólag már jónak kéne lenni

i3-as processzor, Geforce GTS 250 VGA, a táp pedig FSP Hexa 500, meg 4 GB memória

2014. márc. 4. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudtommal elég sok a panasz az MSI alaplapokra hogy nem mindig müködnek úgy ahogy kéne.
2014. márc. 6. 13:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha egy alaplapot visszaküldtél garanciába, hogy 'javítsák meg'... hát őszintén én már nem nagyon használnám.

Javítás után meghirdetném, hogy eladó...

Lehet neked is így kellene tenned.

Nem lehet régi a lap, és az árából tudnál venni egy értelmes Gigabyte-ot, vagy Asrock-ot :)

2014. márc. 6. 16:33
 9/9 A kérdező kommentje:
szerintem ezt sehogy nem javították meg... nem is volt baja mint kiderült. a gond a memória volt. másik memóriával működik, de a memória tesztben semmi hiba nincs.
2014. márc. 7. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!