Lehet a táp a probléma?
A gépem nem indul el a PCI-e kártyával. Ha a PCI-e kártyába dugom a monitort, akkor a Win logonál megáll, újraindul. (Az integráltba dugva elindul)
Több kártyával is próbáltam. Ha elindítom a gépet úgy, hogy az integráltba dugom a monitort, miután a Win betöltött átrakom a PCI-e-be, akkor működik, akár játszani is lehet.
A másik probléma pedig, hogy a Shut Down-ra kattintva a gép leállás után pár másodperccel újraindul.
A puding próbája az evés.
Kérj kölcsön egy tápot valakitől, és próbáld meg azzal.
Nem hiszem hogy ez táp probléma, én alaplapra gyanakodnék.
Mekkora tápod van, és milyen a konfig?
Könnyebb lenne orvosolni a problémát.
Az alaplap MSI H61M-P31 (G3) - egy hónapon keresztül volt "javításon", állítólag már jónak kéne lenni
i3-as processzor, Geforce GTS 250 VGA, a táp pedig FSP Hexa 500, meg 4 GB memória
Ha egy alaplapot visszaküldtél garanciába, hogy 'javítsák meg'... hát őszintén én már nem nagyon használnám.
Javítás után meghirdetném, hogy eladó...
Lehet neked is így kellene tenned.
Nem lehet régi a lap, és az árából tudnál venni egy értelmes Gigabyte-ot, vagy Asrock-ot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!