Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sokan azt mondják, hogy az...

Sokan azt mondják, hogy az Apple Mac Mini nem jó játékra, mert nem bírja el őket. Igaz ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Mac Mini-t de szeretnék rajta játékokat is játszani pl. Forma-1 2013. Menne-e rajta?Akkadozna?

2014. márc. 3. 21:40
1 2
 11/16 madmaxx ***** válasza:
Mikor vettem macet, akkor meg en se gondoltam hogy MS-el kell majd valamikor cimbiznem!
2014. máj. 14. 22:45
 12/16 madmaxx ***** válasza:

Boot camp pedig ilyenkor nem alkalmas, mikor a futo Win-t kell hatulrol nyulkalni (remote reg., távoli diagnosztika pl.) Ha uton vagy a geppel nincs igazan mas lehetoseged. Ezert valtam meg tole.

...es ha mar uton vagy (tobb honapos kikuldetesen) es meg szabadidodben jatszani is szeretnel, mert nincs kedved a svajciakkal dumalni, na akkor hiszed azt hogy mattban vagy, ha jatek se fut normalisan.

Lehet valakinek bejon, nekem nem. De a pro (regen legalabbis) analog volt felszereltsegileg egy ibm alapu szerverrel, viszont az uj... a G5 ki volt dolgozva... az uj?!

2014. máj. 14. 22:55
 13/16 madmaxx ***** válasza:
és azért dobtam be ezy szerver konfigot, mivel a mac pro xeon procija, igaz kérdés nélkül müködhet workstationként, de gyárilag szerverbe van tervezve, a GPU-ja pedig komoly munkára, és nem játékra.
2014. máj. 15. 09:04
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Szóval ferrari land rover eset ismét. Gratulálok.

Na meg amikor jön még a sok hozzád hasonló szellemileg alulmaradt egyed, hogy de én jóval erősebb gépet vettem ócsóbban.

Jah vannak dolgok amiben erősebb.

De kiderül, hogy az akksi lemerül 3-4 óra alatt, nem bírja a 9-10 órás használatot akkuról. Aztán kiderül, hogy még egy rakás dolgot nem tud az ő gépe, amit meg a Mac igen. Ezt valahogy az ilyen nyomorékok mindig figyelmen kívül hagyják.

2014. máj. 15. 17:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Már hogy ne lenne alkalmas ilyenre a Bootcamp? Ekkor kvázi Windowsos gépként viselkedik a Mac. Vagy arra gondolsz, hogy nem kényelmes? Tény, de ugye a változó felhasználói igényeidről pedig végképp nem a rendszer tehet. (Remote adminisztráció meg ne mondd, hogy túl lassú virtuális gépen, erre még egy Core2-essel is alkalmas lenne - csak pakolj alá sok RAM-ot.)

Xeon nem csak szerverekbe, hanem munkállomásokba is szánt processzor. Oda is kell a magas rendelkezésreállás, megbízhatóság. HP kínálatában is találsz ilyen gépeket. Szerverekben jellemzően nem ilyen erős VGA szokott lenni, hiszen azokat nem grafikus feladatokra szokták használni.

2014. máj. 17. 00:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Haverom az F1 játék nincs is megírva Mac-re. És egyáltalán komolyabb 3D játékot ne Mac Minin akarj játszani, nem arra való. Viszont szép, a faja MacOS-t futtatja, és pici. Persze vannak rá játékok, csak nem olyanok, mint az újabb PC-sek. Vannak 3D-sek is, de ne számíts Crysis 3 szintű garfikára. Amikben Intel proci van, azokra jó eséllyel lehet Windowst is tenni.
2016. júl. 3. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!