Sokan azt mondják, hogy az Apple Mac Mini nem jó játékra, mert nem bírja el őket. Igaz ez? (többi lent)
Boot camp pedig ilyenkor nem alkalmas, mikor a futo Win-t kell hatulrol nyulkalni (remote reg., távoli diagnosztika pl.) Ha uton vagy a geppel nincs igazan mas lehetoseged. Ezert valtam meg tole.
...es ha mar uton vagy (tobb honapos kikuldetesen) es meg szabadidodben jatszani is szeretnel, mert nincs kedved a svajciakkal dumalni, na akkor hiszed azt hogy mattban vagy, ha jatek se fut normalisan.
Lehet valakinek bejon, nekem nem. De a pro (regen legalabbis) analog volt felszereltsegileg egy ibm alapu szerverrel, viszont az uj... a G5 ki volt dolgozva... az uj?!
Szóval ferrari land rover eset ismét. Gratulálok.
Na meg amikor jön még a sok hozzád hasonló szellemileg alulmaradt egyed, hogy de én jóval erősebb gépet vettem ócsóbban.
Jah vannak dolgok amiben erősebb.
De kiderül, hogy az akksi lemerül 3-4 óra alatt, nem bírja a 9-10 órás használatot akkuról. Aztán kiderül, hogy még egy rakás dolgot nem tud az ő gépe, amit meg a Mac igen. Ezt valahogy az ilyen nyomorékok mindig figyelmen kívül hagyják.
Már hogy ne lenne alkalmas ilyenre a Bootcamp? Ekkor kvázi Windowsos gépként viselkedik a Mac. Vagy arra gondolsz, hogy nem kényelmes? Tény, de ugye a változó felhasználói igényeidről pedig végképp nem a rendszer tehet. (Remote adminisztráció meg ne mondd, hogy túl lassú virtuális gépen, erre még egy Core2-essel is alkalmas lenne - csak pakolj alá sok RAM-ot.)
Xeon nem csak szerverekbe, hanem munkállomásokba is szánt processzor. Oda is kell a magas rendelkezésreállás, megbízhatóság. HP kínálatában is találsz ilyen gépeket. Szerverekben jellemzően nem ilyen erős VGA szokott lenni, hiszen azokat nem grafikus feladatokra szokták használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!