Sokan azt mondják, hogy az Apple Mac Mini nem jó játékra, mert nem bírja el őket. Igaz ez? (többi lent)
Menne. Itt olvasgathatsz róla (keress rá)
Játékra mi a francnak akarsz Macet venni, pláne minit???
Ha még osx-re sincs portolva a játék, akkor meg pláne felejtős.
A Mac-et sosem játékra találták ki - tapasztalatból is tudom, volt Mini, is, Macbook is, iMac is...
ha dedikált kártyásat akarsz, abból minimum 2 profi gépet állítok össze neked, meg is bántam hogy vettem annó, de okultam a hibámból, a Mac színtisztán a presztízs megtestesülése számítástechnikában. Aki pedig azt állítja hogy sokkal megbízhatóbbak, 1. nem értenek a Windowshoz, 2. nem értenek a hardware-hoz, mert ha belenézel, ált. "elavúlt" technikát alkalmaznak, így pedig nehezen megy tönkre, mert teljesítménye csekély, viszont ára... ...na az nagyon durva
Ha megbántad mi a francnak vettél hármat?? LOL Kamu hsz, innét lehet tudni.
Jössz a buta szövegeddel, hogy az árából két gépet lehet venni. Aha csak az nem laptop, nem is all-in-one gép. Ha meg az asztali verziót vesszük, akkor valahogy sosem jön össze a dupla teljesítmény és fele annyi ár. Ja, hogy az nem számít, hogy nem abban a kategóráiban van. LOL
Azonos kategóriában meg nincs olcsóbb, de ez ugye nem probléma. Szánalmasak ezek a hülye próbálkozásaitok.
Az tény, hogy aki játszani akar az nem Macet vesz.
Ez kb olyan ,mintha azt mondanám, hogy a ferrari szar ,mert elakad a sárban. Bezzeg egy Land Rover kijön belőle és még jóval olcsóbb is.
"z új Mac Pro, beszállóáron 1M-el, nem is említem... ismét Intel mobility CPU-val felszerelt "fekete virágváza""
Te bazki nagyon fogalmatlan vagy. Tele volt a net amikor megjelent, hogy a MacPro ár/érték arányban bazi jó. Ennyiért nem lehet kihozni ilyen teljesítményű gépet. De nem baj te leírod, hogy egy 300e Ft-os gép többet tud. LOL Ennyire értesz hozzá, nevetségesen buta vagy hozzá.
De látom már megint a ferrarit hasonlítod a land roverhez.
Nem baj az ilyen nyomi trollok mindig ezt művelik.
ez komoly 1M-ért???
3.5GHz 6-core with 12MB of L3 cache
16GB (4x4GB) of 1866MHz DDR3 ECC
256GB PCIe-based flash storage
Dual AMD FirePro D500 GPUs with 3GB of GDDR5 VRAM each
bocsi HP-nél ezt 280-ért kapom!
Processor family
Intel Xeon E5-2400 v2 product family
Number of processors
2 or 1
Processor core available
10 or 8 or 6 or 4
Form factor (fully configured)
5U
Power supply type
(1) Common Slot
Expansion slots
(6) Maximum - For detail descriptions reference the QuickSpec
Memory
Memory, maximum
192GB
Memory slots
12 DIMM slots; Maximum
Memory type
DDR3 RDIMM or UDIMM, depending on model
mellesleg hova leettek az Apple serverek? - mint ha megszüntek volna létezni... :D
de mond csak magasan kvalifikált kollegám mi is a szakmád?
Kérdező: még mindig áll, hogy csak alapszintű játékra (arra is Windows alól) alkalmas a Mac Mini.
#7: ne haragudj, kolléga, de ez user errornak tűnik. Miért választottál Apple gépet, ha tudod, hogy MS OS-re fogsz fejleszteni, illetve ha ez "menet közben" alakult így, miért virtualizált környezetet akarsz hozzá használni, mikor ott a BootCamp? VM futtatása egyébként inkább hardveres kérdés, Core 2 SLAT hiánya miatt érezhető teljesítményveszteséget okoz natívhoz képest, míg modernebb architektúrákkal már teljesen jól használható.
Túlhajtás emlegetése production gépnél elég meredek. Aztán ha mégsem annyira stabil a stabil (új Windows kernelek megjelenésénél lehetett figyelni, hogy szar volt az XP/Vista, mert a tuning csoda fagyogatott az emelt órajeleken), akkor gond van.
#9:
Mac Pro egy munkaállomás, te pedig egy szerver adatait szúrtad be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!