Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sokan azt mondják, hogy az...

Sokan azt mondják, hogy az Apple Mac Mini nem jó játékra, mert nem bírja el őket. Igaz ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Mac Mini-t de szeretnék rajta játékokat is játszani pl. Forma-1 2013. Menne-e rajta?Akkadozna?

2014. márc. 3. 21:40
1 2
 1/16 anonim válasza:

Menne. Itt olvasgathatsz róla (keress rá)

[link]

2014. márc. 3. 21:52
 2/16 anonim ***** válasza:
Mac Miniben nincs dedikált videokártya, az APU-kat pedig játékra tervezték. Legolcsóbb, ma is megvásárolható Miniben egy i5 3210M-van, amelynek GPU-ja a HD4000 - keress rá youtube-on, mire képes.
2014. márc. 3. 22:37
 3/16 A kérdező kommentje:
Akkor jó? Menne rajta?
2014. márc. 6. 18:22
 4/16 anonim ***** válasza:
60%

Játékra mi a francnak akarsz Macet venni, pláne minit???

Ha még osx-re sincs portolva a játék, akkor meg pláne felejtős.

2014. márc. 6. 18:37
 5/16 madmaxx ***** válasza:
6%

A Mac-et sosem játékra találták ki - tapasztalatból is tudom, volt Mini, is, Macbook is, iMac is...

ha dedikált kártyásat akarsz, abból minimum 2 profi gépet állítok össze neked, meg is bántam hogy vettem annó, de okultam a hibámból, a Mac színtisztán a presztízs megtestesülése számítástechnikában. Aki pedig azt állítja hogy sokkal megbízhatóbbak, 1. nem értenek a Windowshoz, 2. nem értenek a hardware-hoz, mert ha belenézel, ált. "elavúlt" technikát alkalmaznak, így pedig nehezen megy tönkre, mert teljesítménye csekély, viszont ára... ...na az nagyon durva

2014. máj. 13. 15:57
 6/16 anonim ***** válasza:
68%

Ha megbántad mi a francnak vettél hármat?? LOL Kamu hsz, innét lehet tudni.

Jössz a buta szövegeddel, hogy az árából két gépet lehet venni. Aha csak az nem laptop, nem is all-in-one gép. Ha meg az asztali verziót vesszük, akkor valahogy sosem jön össze a dupla teljesítmény és fele annyi ár. Ja, hogy az nem számít, hogy nem abban a kategóráiban van. LOL

Azonos kategóriában meg nincs olcsóbb, de ez ugye nem probléma. Szánalmasak ezek a hülye próbálkozásaitok.

Az tény, hogy aki játszani akar az nem Macet vesz.

Ez kb olyan ,mintha azt mondanám, hogy a ferrari szar ,mert elakad a sárban. Bezzeg egy Land Rover kijön belőle és még jóval olcsóbb is.

2014. máj. 13. 17:44
 7/16 madmaxx ***** válasza:
Tudod kicsi fiam miért bántam meg - mert idővel miután megvettem a macet, szakmámból kifolyólag MS OS-re fejlesztek, de mikor a Mac nem hogy egy játékot nem tud futtatni, hanem még egy VM futtatásához is gyönge, na akkor rájössz hogy szat se ér! - jó böngésző, és írógép, ennyi, akár az ájfon - csak presztízs. btw. 330-ból egy igen komoly asztalit össze lehet rakni, stabil OC-vel 5GHz-n 150Gflop+ -al, akkor a 600+E-es iMac még sír, mert felét nem tudja, ja és még OC-t sem támogat az all in one gépbe rakott mobility Intel CPU, az új Mac Pro, beszállóáron 1M-el, nem is említem... ismét Intel mobility CPU-val felszerelt "fekete virágváza", laptop meg... 300E-ért vettem egy Lenovo Y510p-t Intel i7-4700MQ (2,4GHz quad + HTT + Turbo Boost), 2x Nvidia GT755M SLI (2x 2GB GDDR5 @5000MHz)1TB SSHD-val, na ez a konfig. macban jó 800+ lenne, ha nem több, ha egyáltalán össze tudnák rakni - mielőtt meg a Mac minőségét emlegetnéd, mindnél alapba 1, azaz egy év a gar., a Lenovo 4-et ad felár nélkül! NAGYOKOS
2014. máj. 14. 20:33
 8/16 anonim ***** válasza:

"z új Mac Pro, beszállóáron 1M-el, nem is említem... ismét Intel mobility CPU-val felszerelt "fekete virágváza""

Te bazki nagyon fogalmatlan vagy. Tele volt a net amikor megjelent, hogy a MacPro ár/érték arányban bazi jó. Ennyiért nem lehet kihozni ilyen teljesítményű gépet. De nem baj te leírod, hogy egy 300e Ft-os gép többet tud. LOL Ennyire értesz hozzá, nevetségesen buta vagy hozzá.

De látom már megint a ferrarit hasonlítod a land roverhez.

Nem baj az ilyen nyomi trollok mindig ezt művelik.

2014. máj. 14. 21:14
 9/16 madmaxx ***** válasza:

ez komoly 1M-ért???

3.5GHz 6-core with 12MB of L3 cache

16GB (4x4GB) of 1866MHz DDR3 ECC

256GB PCIe-based flash storage

Dual AMD FirePro D500 GPUs with 3GB of GDDR5 VRAM each

bocsi HP-nél ezt 280-ért kapom!

Processor family

IntelŸ XeonŸ E5-2400 v2 product family

Number of processors

2 or 1

Processor core available

10 or 8 or 6 or 4

Form factor (fully configured)

5U

Power supply type

(1) Common Slot

Expansion slots

(6) Maximum - For detail descriptions reference the QuickSpec

Memory

Memory, maximum

192GB

Memory slots

12 DIMM slots; Maximum

Memory type

DDR3 RDIMM or UDIMM, depending on model

mellesleg hova leettek az Apple serverek? - mint ha megszüntek volna létezni... :D

de mond csak magasan kvalifikált kollegám mi is a szakmád?

2014. máj. 14. 21:32
 10/16 anonim ***** válasza:

Kérdező: még mindig áll, hogy csak alapszintű játékra (arra is Windows alól) alkalmas a Mac Mini.

#7: ne haragudj, kolléga, de ez user errornak tűnik. Miért választottál Apple gépet, ha tudod, hogy MS OS-re fogsz fejleszteni, illetve ha ez "menet közben" alakult így, miért virtualizált környezetet akarsz hozzá használni, mikor ott a BootCamp? VM futtatása egyébként inkább hardveres kérdés, Core 2 SLAT hiánya miatt érezhető teljesítményveszteséget okoz natívhoz képest, míg modernebb architektúrákkal már teljesen jól használható.

Túlhajtás emlegetése production gépnél elég meredek. Aztán ha mégsem annyira stabil a stabil (új Windows kernelek megjelenésénél lehetett figyelni, hogy szar volt az XP/Vista, mert a tuning csoda fagyogatott az emelt órajeleken), akkor gond van.

#9:

Mac Pro egy munkaállomás, te pedig egy szerver adatait szúrtad be.

2014. máj. 14. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!