Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az lenne a problémám hogy nem...

Az lenne a problémám hogy nem tudom milyen a procim a többi lent. Valami megoldás?

Figyelt kérdés
Azt írja a Everest CPU tulajdonságai: Intel Pentium III Xeon, 2400MHz (4,5 x 533)Majd a CPUID nél :Intel (R) Core (TM) 2 Duo CPU E8400 @ 3. 00GHz ez normális?Alap lapomat se az Aida32 se az Everest nem ismeri fel. Tudtommal Core 2 Duo-t vettem de valamiért extrém lassú a gépem friss window 7 32bittesel. Szerelők kezelték.

2014. febr. 28. 14:27
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Hívtam őket azt mondták attól lassú a gép mert "egyszerre" sok driver lett fel telepítve a memóriára meg hogy a windows 7 alap használ x ramot és úgy számolja ami elérhető.
2014. márc. 4. 16:32
 22/23 anonim ***** válasza:
Ez butaság.A Windows az összes memóriát kiírja.Tehát ha 4GB van akkor 4GB-ot fog kiírni.A sok drivertől meg nem lesz lassú a gép csak kavarodás lesz.Szerintem írj ki egy kérdést itt arról, hogy miért nem látja a memóriát a Windows.
2014. márc. 4. 16:35
 23/23 A kérdező kommentje:
Nem akarok bele kötni de ha kavarodás lesz akkor nem lesz lassabb a gép? Jha és nyitottam egy új kérdést.
2014. márc. 4. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!