Az lenne a problémám hogy nem tudom milyen a procim a többi lent. Valami megoldás?
Barátom én úgy látom, neked egy laptopod van.
Mi a laptop pontos neve?
Egy laptopnál tök mindegy az alaplap neve, mert drivereket egy laptophoz specifikusan az adott modellszámhoz szoktunk letölteni.
Ne Everest-el nézd a procit hanem AIDA-val. Az Everest már régi program, nem fejlesztik
Az AIDA ugyanaz mint az Everest, viszont újabb és új procikat is felismer.
Előző kérdésed főcímében ez szerepel:
"Gépem adatai: Intel (R) Core (TM) 2 Duo CPU E8400 @ 3. 00GHz Ram 4db egy gigás Kingmax 800MHz(ddr2). GPU ATI Mobility Radeon HD 5430/5450 (Park) 1GB"
Azért gondoltam, hogy laptop mert Mobility Radeon-t nem igazán szoktak asztali gépbe tenni.
De sebaj. Mint mondtam, próbáld meg feltelepíteni a legfrissebb AIDA programot, hátha majd ő megmondja.
Ha így sem megy, akkor kénytelen leszel levenni a gépház oldalát és magáról [link] az alaplapról leolvasni az adatokat
Nagyon jó.
Tehát az alaplap neve megvan.
Itt találod az alaplapod hivatalos weboldalát:
És itt találod az alaplapodba betehető processzorok listáját:
Mint a második listán látható a Core 2 Duo E8400 -as proci csakis az F5C verziójú BIOS-sal működik és csakis túlhúzással.
Hányas verziójú BIOS-od van és milyen sebességű DDR2-es ramokat használsz? Gondolom 1066 MHz-eseket 533 fsb mellett.
Neked ahhoz hogy Core2 Duo E8400-ként üzemeljen a procid 1333 Mhz-es RAM-ok kellenek 667-es fsb mellett és természetesen az F5C BIOS-al.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!