Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kapcsol be a laptopom?

Miért nem kapcsol be a laptopom?

Figyelt kérdés

van 4 rész mikor indítom:

Safe Mode, Safe mode with Networking, Safe Mode with Command propt (valami ilyesmi) és Start Windows Normaly

Eddig 5 évig simán ment ma reggel felkapcsoltam és nem indult el mikor a Start Windows Normaly-t nyomtam de mikor a Safe mode with Networking nyomtam akkor ment!!! pontosabban elkezdi tolteni és van egy rész mikor kidobja a Windows Logo-t és onnan nem indul de a kurzor látszik!!

HELP!!!!!! PLS!! (Windows Vista)

2014. febr. 27. 10:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

én arra gondoltam hogy:

van az a program hogy Oracle VM Virtual Box!!

és feltelepítenék rá egy Windows XP-ét akkor tudnám használni a gépet nem?

2014. febr. 27. 14:56
 12/14 A kérdező kommentje:
amugy a gépen nincs hang (safe mode-ban) és a videókártya driver sincs betoltve!! (csak mondom mert ezt nem írtam le :D)
2014. febr. 27. 15:01
 13/14 Tengor ***** válasza:

#11, nem. Ahhoz hogy egy oprendszer tisztességesen tudjon hostolni egy másikat, ahhoz erősen ajánlott, hogy a hostoló működjön rendesen.

Vidd szakihoz akinek van lemeze és hagy az ilyen agyament ötleteket!

2014. febr. 27. 15:04
 14/14 A kérdező kommentje:
oké!! tudtok valakit ajánlani ??? (pl akinél ti is voltatok)
2014. febr. 27. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!