Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem kapcsol be a laptopom?

Miért nem kapcsol be a laptopom?

Figyelt kérdés

van 4 rész mikor indítom:

Safe Mode, Safe mode with Networking, Safe Mode with Command propt (valami ilyesmi) és Start Windows Normaly

Eddig 5 évig simán ment ma reggel felkapcsoltam és nem indult el mikor a Start Windows Normaly-t nyomtam de mikor a Safe mode with Networking nyomtam akkor ment!!! pontosabban elkezdi tolteni és van egy rész mikor kidobja a Windows Logo-t és onnan nem indul de a kurzor látszik!!

HELP!!!!!! PLS!! (Windows Vista)

2014. febr. 27. 10:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha 4 éve nem volt újra telepítve a windows akkor már épp itt az ideje. Indítsd el safe modban és mentsd le ami kell,mielőtt nekiállsz vagy megcsináltatod.
2014. febr. 27. 10:36
 2/14 Tengor ***** válasza:
Igazából a laptop elindul, csak a rajta lévő oprendszer nem. #1 jól leírta, megérett a telepítésre.
2014. febr. 27. 10:57
 3/14 A kérdező kommentje:
2012-ben volt ujra telepítve!!!
2014. febr. 27. 10:57
 4/14 A kérdező kommentje:
safe mode-ban miért indul el akkor?
2014. febr. 27. 10:58
 5/14 anonim ***** válasza:
Mert az csökkentett mód, lehet olyan vírus van rajta ami miatt normál módon már nem működőképes, de csökkentettben igen. A lényeg, hogy újra kell tenni, ahogy korábban is írták.
2014. febr. 27. 11:34
 6/14 anonim válasza:

Telepitetél valamit mielőtt beadta a kulcsot ?

Legtöbbször a tálcára ülő programok akadályozzák a windows felálását

2014. febr. 27. 11:51
 7/14 A kérdező kommentje:
Splinter Cell Pandora Tomorrow-ot telepítettem+ a magyarítását de nem jelzett a vírusirtó semmit!!
2014. febr. 27. 12:06
 8/14 A kérdező kommentje:
Amugy nem tudom hogy újra tenni a gépet mert nincs Windows telepíto CD-ém :/
2014. febr. 27. 12:07
 9/14 anonim válasza:
És azonnal jelentkezett a hiba ?
2014. febr. 27. 12:27
 10/14 A kérdező kommentje:
Tegnap a gép simán és jól ment ma mikor felnyitottam akkor jelentkezett a hiba!!! a tobbi feljebb ugyebár!!
2014. febr. 27. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!