Mi baja a gépemnek?
Ha nem használom a gépet vagyis bevan kapcsolva , de nem csinálok rajta semmit , akkor is ott forog egy kör az egér mellet, mint mikor töltene valamit.
de közben semmit nem is csinálok vele.
illetve egy ilyen ablak ugrik fel időről -időre .
ha jelez ,hogy valami veletlenszeruen probalgat kifele kapcsolodni,akkor vendeged van :-).
virusirtas vagy ha tutira mesz : ujratelepites
a vírusírtó nem jelez semmit sem. :(
ki akarhat belépni?
nyomoznak utánam?
Memóriahiba is lehet. Kapcsold ki a virtuális memóriát majd kapcsold vissza. Ellenőrizd le ezzel a programmal a memóriamodulokat: [link]
Töltsd le a CD-set és írd ki egy cd-re, bootolj be vele este és hagyd futni egész éjjel. Reggel nézd meg, hogy talált-e hibát.
Francokat, csak az adataid kellenek nekik, esetleg a gépet számítási teljesítménye.
Milyen vírusirtót használsz?
egy parazita kifele probal kommunikalni
es mivel ezek sufnitunning dolgok, stabilitas problemaval futnak,mar amelyik nem profi cucc
innen jonnek a hibauzenetek
szoval lehet nyomozni ,hogy vajon mi az
jaj én azt se tudom az ilyenekt hogyan kell :D
nem tudom mlyen, mert mikor a pendrivot bedugom akkor leenörzi vírusos e de ennyi :(
nem tudom milyen
bocsi kicsit hülye vagyok ehez
akko ' ne foglalkozz vele...
szoval kerj meg valakit ,hogy 'rakjon rendet'
értem
biztos nem valaki azért törte fel a gépemet hogy megnézze miket emailezek, milyen épeim vannak?
rendőrség pl?
A levelezésedért nem kell feltörni a gépedet, ott figyel a szolgáltatón az e-mail. Ha kell a rendőrségnek, akkor elkéri tőle.
Nézesd meg szakival a gépet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!