Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A modemnél az összes led...

A modemnél az összes led világít és már két napja nincs net. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Van az egyik ismerősömnek egy Scientific Atlanta EPC2203 kábel modeme. Nincs semmiféle kapcsolat a modem és a gép között.Minden led egyfolytában világít rajta (Power, DS, US, ONLINE, LINK, TEL1, TEL2). A tápkábel kivételével kihúztam az összes kábelt, még akkor is világítottak a ledek. Hiába nyomtam be a Reset gombot, nem történt semmi változás. A számítógép semmiféle kapcsolatot nem lát. Mi lehet a probléma? Én a modem meghibásodásra gyanakszok.

2014. febr. 23. 20:11
 1/5 anonim ***** válasza:

"A tápkábel kivételével kihúztam az összes kábelt, még akkor is világítottak a ledek."

A LINK -nek el kellet volna aludnia... vagy csak nem vetted észre.

2014. febr. 23. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:

ez a 2203 címe ,ezzel belenézhetsz a modemedbe :

[link]

és normál üzemben az első 4 led folyamatosan ég,az 5. pedig villog :

[link]

2014. febr. 24. 03:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem alszik el a LINK, nem is villog, hanem egyfolytában világít. Még TEL1 és a TEL2 is világít, pedig nincs is bedugva oda semmi.

A 192.168.100.1-al nem próbáltam, mert nem tudtam, hogy ez a modem ip címe. De ipconfig-al meg akartam nézni a modem IP-jét. De sajnos semmilyen IP-t nem írt ki. A tálcán is azt jelzi, hogy nincs kapcsolat.

2014. febr. 24. 13:10
 4/5 anonim ***** válasza:

tesó ez a modem szerintem rossz,

-szóljatok az UPC-nek ,azt simán kicserélik,

2014. febr. 24. 14:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Volt a srácnál a UPC-s szerelő és ki is cserélte a modemet. Most már rendben van minden. Azt mondta, hogy gyorsabb is a net és a modemet is wifisre cserélték.
2014. febr. 25. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!