Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha a full hd-s monitornak...

Ha a full hd-s monitornak d-sub kimenete van csak nagy probléma? Régen volt olyan monitorom ami d-sub kimenetel is szebb képet adott mint a mostani hdmi-vel .

Figyelt kérdés

2014. febr. 22. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:
"BE" menet nemde?
2014. febr. 22. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha a monitorodnak csak d sub kimenete van, azon soha az életben nem lesz szép kép. De még ronda sem! :D
2014. febr. 22. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Azonos felbontáson a CRT monitorok szerintem sokkal szebb képet tudnak mutatni, mint az LCD.

Persze ehhez elég sok feltételnek teljesülnie kell.

2014. febr. 22. 20:58
 4/5 A kérdező kommentje:
1680x1050 es a képfelbontás még sem full hd . volt ahol olvastam bizonyos képfelbontásig nem lesz nagy difi ez valóban igaz ?
2014. febr. 23. 08:23
 5/5 A kérdező kommentje:
ez a monitor ami most van nekem hdmi-s és hdmi-s és nem annyira kellemes színes a kép mint egykori samsung E2220 típusú full hd-s monitoromnak amin volt dvi áés d-sub is dsubal használtam és sokkal szebb volt mint ez az lg .
2014. febr. 23. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!