Windows 7-ről érdemes váltani windows 8.1-re?
Nem érdemes váltani asztali PC-n. A várva várt win10 még kaksibb lett mint a nyolcas sajnos.Nagy csalódás.:-(
A win 8-ba technikailag beletettek hasznos dolgokat, mint pl a hatékony memóriakezelés de ellenben pocsék a felhasználói élmény, a hálózat ugyanaz semmi friss dolog és keszekusza lett a rendszer,átláthatatlan.
Szeretem a Windowsot a maga eredendő hibái ellenére de úgy tapasztaltam hogy a legtöbb linux rendszer már bőven felül múlja könnyű kezelhetősége terén. És valószínűsítem hogy technikailag is.
# 20/22
adom a válaszod .Amúgy linux sem tökéletes és könnyű minden téren . Pl ha telepíteni akarsz bizonyos drivereket kézileg tehát nem maga az oprendszer keresse meg neked és csak azt tudjad felrakni amit felajánl ha nem amit te kinéztél és kézileg szeretnéd telepíteni sajnos nem egy telepítő csomaggal fog szembesülni az ember és kattint egyet majd az felmegy és ennyi . Ha nem kb 20 féle parancs sort kell begépelni mint ha dos alatt tennéd és úgy ha mindent helyesen sikerül be gépelned akkor felmegy az a driver de sokszor hibába lehet ezzel még ütközni tehát elégé kinszenvedés a dolog arról nem beszélve hogy a böngészők gyakran csak úgy kifagynak .. tehát a linux az azért szép más számára személyeknek ahogyan én látom, mert egy kis feladatot ad a felhasználónak pluszba nem csak azt a pár kattintást ha nem parancs sorok be írogatását ehhez ahhoz ! Nyilván a kis programozok vagy annak készülök kedvelik ezt de egy átlagos felhasználó a saját számára fontos programokat telepítse kézileg nem órákat akar parancs sorok ki googlizásában meg forumok segítségét bújni tömkelegével hogy egy redvás pl nvidia drivert feltepítsen és ne azt amit a rendszer kínál fel neked .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!