Windows 7-ről érdemes váltani windows 8.1-re?
Win7-en játszhatatlan a BF4...? Lol gratulálok lámácska... a régi vasamon tavaly vagy tán tavalyelőtt toltam ki... nem csúcs vason, hanem erős közép vason, AMD FX9370-esen (8 mag 4,8 Ghz) és Nvidia GTX 780 OC-n.. namost a játék kb 100 fps körül ment fullhd-na ultra grafikán, minden maxra állítva... soha nem fagyott semmi gond nem volt... csak ennyire nem megy a BF4 a win7-en... és ennyire nem stabil a win7... 5 éve használok win7-et én még nem láttam kékhalált vagy bármi kifagyást.. olyan volt csak hog ymeghúztam a procit vagy vga-t éa emiatt fagyott ki... de ha minden be van jól állítva betonstabil a win7 és a játékok jobban futnak rajta mint a win 8-on vagy 8.1-ae... rendszerindításban és néhány egyéb felhasználási célra falóban gyorsabb a win8... gamereknek nem ajánlott, mert megszívják... meg kell várni a win10-et és tesztelni alaposan... mert könnyen lehet az sem lesz gyorsabb (max úgy fogja az MS kierőszakolni, hogy a DX12-őt ahhoz köti, ahogy a 11-et a win7-hez aljadék csaló módon)....
Az új vasam már jó pár hónapja egy 6 magos Corei7 930K és benne egy GTX 980 OC... nos TOVÁBBRA IS WIN7 (pro 64 bit) az oprendszer.. 100 fps fölött megy fullhd ultragrafika minden maxon.. valóban tényleg töxarul megy a bf4 win7-en... Hát elmondom hogy pont nem az megy hanem inkább az Ubisoft játékok amik picivel gyorsabbak, de nem számottevően win8-on, bizonyos konfigurációban és beállításokkal...
Bocsi, de nem értem ezt a "visszakapja a Win7" felületét témát... A "gyereknek" (17 éves:) ) tavaly előtt vettünk egy HP notit, és csak Win8 illetve 8.1 támogatás van rá (görcsöltem, hogy feltegyem rá a Win7-et, de bárhogy variáltam mindig hiányzott pár meghatározó driver), így aztán beletörődtem a Win8 install-ba (közben már Win8.1 került rá). Mivel a család megszokta a Win7 felületet, ezért -Google a barátom alapon- rákerestem nem e lehet varázsolni rá Win7 felületet. Hát lehet :D Egy kazal szoftver áll rendelkezésre, a magam részéről a Stardock Start8 nevű progit használtam - mindenki megelégedésére :) A gyerek egyébként nem idegenkedik a 8-as kezelőfelületétől sem, gyanítom meg lehet szokni, nekem azért jobban fekszik a Win7 felület!
A rendszerről: a Win7 megfelelően stabil (a sajátom durván 3.5 éve van fent, A8-3850 APU, MSI A75MA-G55 lap, 2x2GB Geil DDR3 1600 a konfig), de már megérett egy reinstall-ra, mert már azért rendesen belassult xD. Mindazon által, a gyerek notija hasonló képességű, és HASÍT a Win8.1-el (mindkét OP 64 bites amúgy). Én épp csere előtt állok az asztali gépnél (a leendő kofig: A10-7850K, ASUS A88XM-A, Corsair 2x4GB Vengeance Pro DDR3 1866) és komolyan játszok a gondolattal, hogy erre már egy 8.1-et újítok!
Ha már itt tartunk, mit javasoltok? Én számtech műszerészként a frissebb rendszer mellett szavazok, stabilitási, sebességi, illetve biztonsági tényezők miatt.... De érdekelne a véleményetek - lehet ezt kiírom egy külön kérdésbe is :) Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!