Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 7-ről érdemes váltani...

Windows 7-ről érdemes váltani windows 8.1-re?

Figyelt kérdés
Egy pár éve már 64 bites windows 7-et használok,amivel semmi bajom,de mióta kijött a 8.1 gondolkozok rajta,hogy ki kellene próbálni,mivel ezt már szinte teljesen windows 7-re lehet szabni.Sokan írják,hogy gyorsabb stabilabb mint a 7,van valaki aki windows 7-ről mostanában váltott w 8.1-re? Megérte váltani?

2014. febr. 23. 07:35
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
83%
én kb. 2 hónapja váltottam, de mivel nekem nem jött be a 8.1 ezért visszaraktam a Win 7-et. Ezt mindenki maga dönti el. Ki kell próbálni :)
2014. febr. 23. 07:41
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ki kell próbálni, nekem például tetszik, a start menüt sem hiányolom. Egyszer visszaraktam még a hetet, de annyival lassabb volt, hogy inkább maradtam a 8-nál :D
2014. febr. 23. 08:05
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
nekem van win7-win 8.1 annyit vettem észre hogy valóban hamarabb betöltödik a win8.1 de nagy icuri picivel lassabb maga a rendszer, persze nem mindenkinek észre vehető azért írtam .az hogy egyes programok jobban futnak rajta ez igaz nekem például bechmarkban plusz pontokat hozott nem mint ha nagy benchmarkos lennék csak le teszteltem aki amd fx procival rendelkezik és 6-8 magosok főként annak mindenképpen ajánlott . bf4 jobban fut rajta megszüntek a nagy be röccenések . jobban kezeli a memória használatot is tényleg csak annyit vesz el amennyire szüksége van még google chomre alatt is sokkal kevesebbet eszik ami win7-en zabálja a rammot min állat ha több felületet nyitsz meg hát ennyi .
2014. febr. 23. 08:35
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat FX6100-esem van 8 giga rammal,kipróbálom a 8.1-et aztán majd kiderül.
2014. febr. 23. 09:01
 5/23 anonim ***** válasza:
43%
mindenképpen fogsz tapasztalni gyorsulást programok terén. én cpu markot szedtem le azzal tesztelem egyet win7 en meg win 8.1 en utobbin jobb eredményeket kaptam . főleg a több szálú teljesítmény nőt meg.
2014. febr. 23. 09:20
 6/23 A kérdező kommentje:
Felraktam a 8.1-et,száműztem a csempéket teljes egészében,a rendszer számára fent tartott meghajtót el lehet tüntetni? a windows 7-nél is van de ott láthatatlan.
2014. febr. 23. 14:41
 7/23 anonim válasza:
47%
Nem erdemes!! Meg most sem mert hiaba gyors ha xar es problemak vannak vele win 7 sokkal jobb meg!!
2014. júl. 7. 16:55
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
bf4 en kivűl semmi nem fut jobban win 8 -on
2014. júl. 7. 17:29
 9/23 anonim ***** válasza:
53%
#7-es, te kérlek szépen egy dilettáns vagy. A Windows 8(.1) sokkal stabilabb mint a Windows 7. Az, hogy a géped kaksi, vagy te nem értesz hozzá és elcsesztél valamit, ami még Win7-en gyorsított, itt meg szétszedi a rendszert, nem a rendszer hibája, hanem a tied.
2014. júl. 11. 11:17
 10/23 anonim ***** válasza:
58%
nekem nem kaksi a gépem csak le írtam hogy játék terén melyiknek kedvez . win 7 en játszhattlan a bf4 -win 8-on meg a cs go ezzel a véleménnyel nem vagyok egyedül .
2014. júl. 11. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!