Szabad a gépem rárakni a hangfalra?
Figyelt kérdés
Nekem ilyen nagy házimozi rendszeres hangóróm van, és azt szeretném megkérdezni, hogy rátehetem a tetejére, úgy hogy állandóan ott van? Nem lesz baja a gépnek?2009. dec. 10. 14:49
2/6 anonim válasza:
Ha áthúz a mágnes, akkor az tud trükkös dolgot csinálni. De szerintem annyira nem tud áthúzni.
3/6 anonim válasza:
Nagy hangerőn rezeg.A winchester nem örül ennek,szerintem.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, végül jó messzire kerültek egymástól a hangfal és a gép... És hogy álltok a virusírtókkal? Tegnap újra kellett telepítenem a gépemet, és keresek egy jó védelmet.. Már felraktam a Keiro tűzfalat, és a Vipre virusírtót.. Ezek jók? Tudtok jókat?(a nod, és az avast, valamit asampoo, ad-aware, Panda kivételével.. Ezeket már próbáltam)
2009. dec. 11. 13:55
5/6 anonim válasza:
Én a nortonra és a pandára esküszök. Nekem csak azok váltak be.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi.. Azóta meghalt a gépem, mert kaptam egy vírust, és most avast van fent.. Nekem ez bevált eddig.. Köszi minden választ.
2009. dec. 18. 13:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!