Egy Üres Winchestere hogyan kell windowst telepiteni? mert van egy 160gb samsung vinyóm de nem birom rárakni a windowst ezt írja ki: nem található telepitet merevlemez a gépben. De rendesen csatlakoztatva van. a Winchester IDE Csatlakoztatásu
Figyelt kérdés
Ha lehet míhamarab a választ2011. jan. 4. 13:19
1/7 anonim válasza:
Bios szinten felismeri? Ha belépsz a BIOS-ba kilistázza az ide eszközöknél? Ha nem akkor játssz a jumperekkel még egy kicsit
2/7 arbeitmachtfrei válasza:
master drive-nak berakod, boot-optikai meghajtóról, win DVD-be, install....
3/7 A kérdező kommentje:
1,2 válasz jó
de nekem sajnos nem lehet belépni a biosba
és ha elindulna a vinó rögtön bevilan egy kék kép
1.kép
2011. jan. 4. 13:33
4/7 anonim válasza:
kékhalál.vidd ez szervízbe és 25%esély van hogy működni fog valaha is.
5/7 anonim válasza:
Ez gyönyörű, Mac-ről kékhalál XD
Amúgy a winyóddal van baj, ha új, talán kicserélik, ha használt, kuka, olcsóbb újat venni, mint szervizelni.
6/7 A kérdező kommentje:
3 válaszoló:
kékhalál.vidd ez szervízbe és 25%esély van hogy működni fog valaha is.
én válaszom: szia a szervizbe de mejikbe vigyem
4 válaszoló:
Ez gyönyörű, Mac-ről kékhalál XD
Amúgy a winyóddal van baj, ha új, talán kicserélik, ha használt, kuka, olcsóbb újat venni, mint szervizelni.
Én válaszom: HASZNÁLT DE NEM TUDOD HOL LEHET VENNI OLCSON Winchestert ? Nagyon kéne legaláb egy 80gb-500gb vinyó
A Tipusa IDE Csatlakozásu
2011. jan. 4. 14:27
7/7 A kérdező kommentje:
sajnos rossz mivel szervízbe vitük,így kukába repül
2011. jan. 22. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!