Meddig romolhat még a merevlemez piac? Tönkre ment a gépbe az egyik hdd (1Tb-os) és csak egy 40gb-os van benne szóval sürgősen kéne vennem újat. Mehetnek még feljebb az árak? Ha most megveszem akkor mekkorát bukok rajta mire visszamennek?
Ha gyakran teszed tönkre, akkor gyakran fog pénzbe kerülni. Viszont ha most megveszed, akkor annyit fogsz nyerni rajta, amennyit még emelkedni fog az ára. Ez így kiszámíthatatlan. Egyébként nem a nagy wincseszterek a drágák, hanem a kicsik.
Elárulnád nekem, hogy nagyjából mire kell neked 1 Tb? Én, mint egyszerű mezei user ugy gondolom, hogy elég az op.rendszert, meg a segédprogrammokat tárolni a winyón, a többit a neten. Nekem egy 150 Mb.s meghajtóm van, és több mint elég. Ha vacakolni kezd az op.rendszer, egyszerűen leformázom, és ujrarakom.( kb 3 havonta) Ha meg a winyó a hunyó, akkor 5000.- ért veszek másikat a vaterán. De ilyen eddig 1x fordult csak elő.
Az USD (amiért a HDD-ket távolkeleten gyártják) egy éven belül szerintem simán lesz 200 és 250Ft is. Sorrend bármi lehet :)
A thaiföldi árvíz után helyre kell állítani a termelést, az legalább 1 hónap lesz, és további 2-3 hét mire felfut úgy a termelés, hogy csökkenjen az ára. Idén már nem lesz olcsóbb - szerintem.
23:13
"Én, mint egyszerű mezei user ugy gondolom, hogy elég az op.rendszert, meg a segédprogrammokat tárolni a winyón, a többit ....."
ezt én is így gondolom,
SSD: [link]
HDD: [link]
A gepem: Cpu:Intel Core i7 4790K 4.0 GHz (Codename Devils Canyon) (Unlocked CPU) (Quad Core)
RAM: 16GB DDR3 (Server/Workstation ECC Registered) 1600MHz Digital Storm Certified (4GBx4 Config)
ALAPLAP:ASUS MAXIMUS VII IMPACT (Intel Z97 Chipset) (Mini-ITX) (SupremeFX Impact, Sonic Radar)
Videokari:2x NVIDIA GeForce GTX TITAN X 12GB (Includes PhysX)
Tapegyseg:700W Digital Storm Bolt II Edition (Bronze Plus Rated)
Hutes: Digital Storm Acrylic Tubing Custom Cooling System
Tuning:LED Belul Kivul
Overclock Mindenhonnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!