Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meddig romolhat még a merevlem...

Meddig romolhat még a merevlemez piac? Tönkre ment a gépbe az egyik hdd (1Tb-os) és csak egy 40gb-os van benne szóval sürgősen kéne vennem újat. Mehetnek még feljebb az árak? Ha most megveszem akkor mekkorát bukok rajta mire visszamennek?

Figyelt kérdés

2011. nov. 13. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
2011. nov. 13. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Jobban jársz, ha sűrűn figyeled a hardveraprót és a vaterát.
2011. nov. 13. 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha gyakran teszed tönkre, akkor gyakran fog pénzbe kerülni. Viszont ha most megveszed, akkor annyit fogsz nyerni rajta, amennyit még emelkedni fog az ára. Ez így kiszámíthatatlan. Egyébként nem a nagy wincseszterek a drágák, hanem a kicsik.

Elárulnád nekem, hogy nagyjából mire kell neked 1 Tb? Én, mint egyszerű mezei user ugy gondolom, hogy elég az op.rendszert, meg a segédprogrammokat tárolni a winyón, a többit a neten. Nekem egy 150 Mb.s meghajtóm van, és több mint elég. Ha vacakolni kezd az op.rendszer, egyszerűen leformázom, és ujrarakom.( kb 3 havonta) Ha meg a winyó a hunyó, akkor 5000.- ért veszek másikat a vaterán. De ilyen eddig 1x fordult csak elő.

2011. nov. 13. 23:13
 4/8 anonim ***** válasza:

Az USD (amiért a HDD-ket távolkeleten gyártják) egy éven belül szerintem simán lesz 200 és 250Ft is. Sorrend bármi lehet :)

A thaiföldi árvíz után helyre kell állítani a termelést, az legalább 1 hónap lesz, és további 2-3 hét mire felfut úgy a termelés, hogy csökkenjen az ára. Idén már nem lesz olcsóbb - szerintem.

2011. nov. 13. 23:14
 5/8 anonim ***** válasza:
pirateca: el kell fogadni, ő nem egy "mezei juzer"
2011. nov. 13. 23:20
 6/8 anonim ***** válasza:

23:13

"Én, mint egyszerű mezei user ugy gondolom, hogy elég az op.rendszert, meg a segédprogrammokat tárolni a winyón, a többit ....."

ezt én is így gondolom,

2011. nov. 14. 04:42
 7/8 anonim ***** válasza:
En mint mezei user van egy 1TBs SSD m es 978 Gb elvan foglalva benne jatekokkal es oprendszerrel es van egy 5TBs Segate HDD m is amin 4251Gb/4Tb Televan filmel , videoval , keppel es zenevel ugyhogy sztem nemeleg. !!!
2015. máj. 15. 22:36
 8/8 anonim ***** válasza:

SSD: [link]

HDD: [link]

A gepem: Cpu:Intel Core i7 4790K 4.0 GHz (Codename Devils Canyon) (Unlocked CPU) (Quad Core)

RAM: 16GB DDR3 (Server/Workstation ECC Registered) 1600MHz Digital Storm Certified (4GBx4 Config)

ALAPLAP:ASUS MAXIMUS VII IMPACT (Intel Z97 Chipset) (Mini-ITX) (SupremeFX Impact, Sonic Radar)

Videokari:2x NVIDIA GeForce GTX TITAN X 12GB (Includes PhysX)

Tapegyseg:700W Digital Storm Bolt II Edition (Bronze Plus Rated)

Hutes: Digital Storm Acrylic Tubing Custom Cooling System

Tuning:LED Belul Kivul

Overclock Mindenhonnan

2015. máj. 15. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!