Megérni most eladni a HDD-ket és mikor lejjebb mennek az árak újat venni?
Figyelt kérdés
van 2 (nem tudom milyenek majd megnézem) 500GB-os HDD-m asszem egyik ATA-s másik SATA-s és egy SATA-s 250GB-os WD winchesterem a 250GB-os kb 1 hónapos a többi kb 1éves de mindegyik 100%-os HD tune pro szerint sincs bajuk és arra gondoltam hogy most eladnám jó áron és mikor lejjebb mennek az árak akkor olcsóbban veszek újakat. Szerintetek van benne valami vagy nem éri meg?2011. nov. 8. 20:03
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg. Annyival nem kapsz érte többet arról nem is beszélve, hogy ki vesz használt vinyót. Maximum féláron veszik meg és akkor ugyanott vagy. Szerintem ez nem túl jó ötlet...
2/5 anonim válasza:
Az ATA már elég régi technológia, ha jól emlékszem... Ha le akarod cserélni a vinyóidat akkor most kellene elpasszolni őket mert később ahogy jönnek az újabbak még kevesebbet fognak érni. Szerintem nézd meg mennyit kapnál értük, ha egy tisztességes árat fizetnek akkor add el. Persze az is kulcs kérdés hogy mekkora vinyót akarsz és meddig tudod őket nélkülözni.
3/5 A kérdező kommentje:
hát nélkülözni most egy ideig tudom őket, addig biztos míg le nem mennek árak mert lett xoboxom és mostanában csak azzal vagyok elfoglalva szóval meglennék nélkülök addig meg elég bele a másik 160gb-os vinyó...mondjuk lehet inkább elkéne adni az egészet mert nem egy erőmű
2011. nov. 8. 20:37
4/5 lindmayer válasza:
az idés vinyó lehet hogy régi, de az újat is drágábban árulják, érdemes lehet azt eladni(a satásért használtan negyedannyit fizetnek)
5/5 anonim válasza:
Bőven megéri, én is eladtam párat, amire annyira nem volt most szükségem.
Jelenleg az új HDD árak a régi áraknak kb 2-2,5x-esei.
Használt vinyót is el lehet adni, főleg így, hogy csökkent a kínálat, nőtt az ár. Hirdesd meg aprón az új ár kb. 60%-áért, ha nem sürgős, annyiért el fogják vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!