A vásárolt dvd-ket miért nem olvassa be a laptopom?
Figyelt kérdés
A vásárolt dvd, illetve újságmellékletként kiadott dvd-ket nem olvassa be, ugyanakkor azokat igen, amelyeket én írtam ki. (MSI CX500)2014. febr. 19. 23:27
1/3 P.O.C. válasza:
Az ilyen DVD -ket préselik nem pedig írják. Gyakori hiba ez elöregedő meghajtóknál, hogy válogatják a lemez típusokat.
A cserén kívül mást nem nagyon tehetsz.
2/3 csacsi2 válasza:
Nekem akkor volt hasonló, mielőtt tönkrement a meghajtó!(nem ilyesztgetésnek írom, mert nem csak ez lehet)
sőt egyszerüen nem szerette a TDK -lemezeket, verbatim-ot gond nélkül...
Újságos lemezeknél gyakran előfordul, ha kiteszik a kirakatba és felmelegszik akkor deformálódik, ill. a szállításnál sem veszik figyelembe hogy sérülékeny, csak újságként kezelik! Azért legyet nem ütnek le vele,de mégis...
3/3 anonim válasza:
Egy ismerősnél másold át olyan lemezre, amiket olvas a meghajtód...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!