Laptopom ventilátora hangosan pörög!?! (többi lent)
Na szóval az lenne a problémám, hogy laptopomon játszok semmi baja sincs szépen fut egyszer csak elkezd zúgni a gép iszonyat hangosan és az egész belassul 100% cpu használata lesz és nem tudom mi fogja le ez az ismeretlen anomália csak kb 10 másodpercig tart utána megint jó vagy 3-4 percig!.Már minden folyamat figyelő programot próbáltam de csak az adott játéknak a processzor használatát jelzi és nem ír ki más folyamatot!
De néha szoktam látni hogy a "System" folyamat elhasznál 20-30 cpu-t de azt akkor mikor pörögpörög és gyorsan lerakom kicsibe a játékot és hirtelen visszaugrik...
Kérlek segítsetek mert már kezd az agyamra menni..:(
Valószínűleg túlmelegszik a proci. Ilyenkor - amellett, hogy megindul a hűtés - a proci visszavesz a teljesítményéből amíg le nem csökken a hőmérséklete, ezért lassul be az egész és kezdi újra.
Vegyél alá egy hűtőpadot.
Érdemes lenne felrakni egy progit, ami méri a CPU hőmérsékletét. Kezdj el játszani és ha előjön a jelenség, akkor ellenőrizd a hőfokot. Valószínűleg túlmelegszik ilyenkor.
Ha így van akkor megoldás (ha nem garanciás a laptop), hogy szétszeded és kitakarítod a ventit és a hűtőbordát ha van. Ettől halkabb is lesz, no meg javul a hütés. (Porszívó,kompresszor a jó barátod...) Ha nem elég, akkor lehet laptophoz kapni laptop alá helyezhető hűtőventit. Ha garanciáslis még a kép, akkor meg csak az utóbbi lépés.
GTA:Sa-val szoktam játszani és cod2.
De ez a jelenség előjön pl.Flash videók nézésénél (youtube)
és szerintem a cod2 nem egy nagy gépigényű játék.
de most megnézem a CPU hőfokot mutató progit és majd leírom az eredményt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!