Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem tölt a laptopom?

Miért nem tölt a laptopom?

Figyelt kérdés

Tegnap egyszer csak megszakította a töltést. A konnektorban azelőtt már hallottam hangokat ahogy az áram megy belül vagy nem tudom mi. de akkor csak neha szakadt meg a töltés. sürgős válasz kéne hogy hogyan lehetne megoldani..

Laptopom:HP Pavilion DV6

2014. febr. 14. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
dugd át másik konnektorba. Ha ott se megy, vagy eltörted a töltőőcsatlakozót, vagy beszart a töltőd.
2014. febr. 14. 10:13
 2/8 Tengor ***** válasza:
#1-et kiegészíteném: megtörhetett a kábele is. Illetve próbáld meg akku nélkül bekapcsolni, hogy akkor mit reagál!
2014. febr. 14. 10:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Próbáltam már át dugni de úgyse működik normálisan betudom dugni meg minden de nem tölti
2014. febr. 14. 10:22
 4/8 A kérdező kommentje:
akku nélkül bekapcsol. csak nem tölt...
2014. febr. 14. 10:22
 5/8 Tengor ***** válasza:
Akkor vagy az akku ment tönkre v. a töltő áramkör.
2014. febr. 14. 10:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Esetleg nem tudjátok hogyan lehetne megjavítani házilag?
2014. febr. 14. 10:44
 7/8 Tengor ***** válasza:

Röviden: sehogy.

Hosszabban: Elég kell érteni az elektronikát, hogy egy töltőáramkört megjavíts. Az akku elektronikájára ugyan ez igaz, ha cell problémája van, akkor értelem szerűen cellát kell cserélni benne. Valószínűleg nem tetted volna fel a kérdést, ha a szükséges tudás birtokában vagy.

2014. febr. 14. 10:51
 8/8 anonim ***** válasza:
ha hallod hogy szar a konnektor hallod hogy az áram sistereg benne vagy ilyesmi , már rég nem dugdoznék oda semmit alapjába véve mert kitudja mit vág tönkre vagy bármi, másrészt rég megnézettem volna azt a konnektort .. kitudja mit okozhat..
2014. febr. 14. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!